HAEMME PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA LASTEN JA NUORTEN KILPAUINTIPOLULLE

13.11.2018

Hämeenlinnan Uimaseura ry on virkeä 105-vuotias Suomen Uimaliiton alainen liikuntaseura, joka tarjoaa harrastusmahdollisuuksia kurssitoiminnan ja kilpauinnin parissa kaiken ikäisille Hämeenlinnan seudulla. Toimintaamme osallistuu noin 1.500 harrastajaa vuosittain.

HAEMME PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA LASTEN JA NUORTEN KILPAUINTIPOLULLE

Tehtävänäsi on valmentaa, innostaa ja kasvattaa n. 8-18 -vuotiaista seuralaisistamme huippu-uimareita sekä kehittää kilpauinnin polkua seurassamme.

Tehtävä vaatii kokemusta uintivalmennuksesta, taitoa innostaa ja motivoida nuoria, vahvaa sitoutumista ja mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Eduksesi katsotaan uintivalmennukseen liittyvät koulutukset, organisointikyky ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tyypiltäsi olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen vastuunkantaja, joka tekee työtään suurella sydämellä.

Lisätietoja tehtävästä antavat seuran puheenjohtaja Marjo Torkkel, puh. 040 912 5783 ja valmennusryhmistämme vastaava valmentaja Juuso Rantanen, puh. 040 589 3993.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.11.2018 mennessä osoitteeseen toimisto@hameenlinnanuimaseura.net.