Aikuisten kurssit

Aikuisten vesiliikuntaa

Hämeenlinnan Uimaseurassa on vesiliikuntaa aikuisille tarkoitetuissa liikuntaryhmissä ja uintiryhmissä.

GBF -ryhmä jatkuu HML uimahallissa torstaina 11.1.2018 klo 20-21.

Aikuisten alkeisuimakoulu järjestetään Hämeenlinnan uimahallissa tammikuussa 2018

Uintitekniikkakurssit alkavat Hämeenlinnan uimahallissa tammikuussa 2018

Aikuisen uimarin polku:

Hämeenlinnan uimaseuran polku aikuiselle uimarille on suunniteltu jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tähtää myös Masterskilpailuihin.

Polku alkaa Uimataidottomien alkeisuimakoulusta tai vähintään 200 metriä uivien uintitekniikkakurssista, jatkuen GBF:llä ja sitten Mastersryhmällä.

Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa loppuelämän kestävää kuntoiluharrastusta ja vaikkapa kilpailemista!

1. Alkeisuimakoulu
  2. Jatkouimakoulu
  3. Uintitekniikkakurssi, rintauinnin tekniikkakurssi, vapaauinnin tekniikkakurssi
  4. Uintitekniikkakurssi 2 ja Vapaauintikurssi -> Vapaauintikurssi 2, Avovesiryhmä
  5. Harrasteryhmä
  6. GetBackFit by Swimming
  7. Masters -ryhmä

PS. Masters-ryhmä on siirretty kilpauintiryhmien alle

Kaikki kurssiryhmiin osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi, uimaseuran jäsenmaksu kurssin ajaksi sisältyy uintikurssin hintaan.

Hämeenlinnan uimahallin peruskorjaus sulkee hallin välillä 6/2016 - 8/2017. Uimaseura jatkaa aikuisten ryhmien järjestämistä tuonakin aikana! Ryhmiä järjestetään alueen muissa uimaloissa, ja ryhmien paikoista ja määristä tiedotetaan ennen uimahalliremontin alkamista.

Palautelomake

Allaolevalla lomakkeella voit antaa nimetöntä ja rakentavaa palautetta aikuisten kursseista kurssitoiminnan kehittämiseksi!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.