Aikuisten kurssit

Aikuisten vesiliikuntaa

Hämeenlinnan Uimaseurassa on vesiliikuntaa aikuisille tarkoitetuissa liikuntaryhmissä ja uintiryhmissä.

GBF -ryhmä jatkuu HML uimahallissa elokuun lopussa 2018

Aikuisten alkeisuimakoulu järjestetään HML uimahallissa syksyllä 2018

Uintitekniikkakurssit alkavat Hämeenlinnan elokuun lopussa 2018

Aikuisen uimarin polku:

Hämeenlinnan uimaseuran polku aikuiselle uimarille on suunniteltu jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tähtää myös Masterskilpailuihin.

Polku alkaa Uimataidottomien alkeisuimakoulusta tai vähintään 200 metriä uivien uintitekniikkakurssista, jatkuen GBF:llä ja sitten Mastersryhmällä.

Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa loppuelämän kestävää kuntoiluharrastusta ja vaikkapa kilpailemista!

1. Alkeisuimakoulu
  2. Jatkouimakoulu
  3. Uintitekniikkakurssi, rintauinnin tekniikkakurssi, vapaauinnin tekniikkakurssi
  4. Uintitekniikkakurssi 2 ja Vapaauintikurssi -> Vapaauintikurssi 2, Avovesiryhmä
  5. Harrasteryhmä
  6. GetBackFit by Swimming
  7. Masters -ryhmä

PS. Masters-ryhmä on siirretty kilpauintiryhmien alle

Kaikki kurssiryhmiin osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi, uimaseuran jäsenmaksu kurssin ajaksi sisältyy uintikurssin hintaan.

Lisätiedot: niinaheikkila (at) hameenlinnanuimaseura.net, p. 050-4015000

Palautelomake

Allaolevalla lomakkeella voit antaa nimetöntä ja rakentavaa palautetta aikuisten kursseista kurssitoiminnan kehittämiseksi!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.