Aikuisten alkeisuimakoulu

Aikuisten alkeisuimakoulu uimataidottomille

Seuraavat järjestettävät kurssit:

-HML uimhallissa tiistaisin 14.1-17.3 (ei 25.2) klo 20.45-21.30 (9 krt / 135€)

Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet saavat 20€ alennuksen hinnasta.

tiedustelut: toimisto@hameenlinnanuimaseura.net, p. 050-4015000

Hämeenlinnan Uimaseuran järjestämä uimakoulu yli 18-vuotiaille.
Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat uimataidottomia. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa, kurssi käynnistetään 5:llä osallistujalla.

Kurssin tavoitteena on oppia uimaan tai antaa hyvät valmiudet uimaanoppimiselle ja itseluottamusta vedessä toimimiseen.

Opetusohjelma:
Aluksi harjoitellaan vesirohkeutta ja kokonaan kastautumista. Sitten aletaan harjoitella kellumista, liukumista, potkuja ja lopulta uimista vatsallaan ja selällään.

Varustus:
Uima-asu, pyyhe. Suosittelemme myös uimalasien ja -lakin käyttöä. Voutilakeskuksessa on yhteissauna (pyyhe päällä saunaan).

Ilmoittautuminen

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.

Lisätiedot:
toimisto@hameenlinnanuimaseura.net