Aikuisten harrasteryhmä 1

Keväällä 2019 aloittava aikuisten harrasteryhmä 1 (aloittajat)

Hämeenlinnan uimahallissa 10.1 - 23.5.2019 torstaisin klo 19-20.

Kuvaus ryhmästä

Aikuisten harrasteryhmä 1 on kerran viikossa kokoontuva ryhmä, jossa hiotaan uintitekniikoita ja käännöksiä sekä harjoitellaan matkauintia ja tehdään erilaisia harjoituksia. Ryhmä sopii sinulle, jos tavoitteesi on uintiharrastuksen ylläpitäminen sekä oman kunnon kehittäminen. Osallistuaksesi sinun tulee hallita eri uintitekniikat ja osata uida 200m. Kurssille voit tulla mukaan esimerkiksi uintitekniikka2 kurssin jälkeen tai vastaavalla uimataidolla.

Ryhmä mahdollistaa pidempiaikaisen säännöllisen harjoittelun toisiaan kannustavassa porukassa sekä ohjauksen ja opastuksen tekniikan kehittämiseen. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Varusteiksi suositellaan uima-asun, -lasien ja -lakin lisäksi räpylöitä ja lättäreitä.

Alaikäraja 18-vuotta.

Valmentaja: Juha Salonen

Harjoitusaika: 10.1-23.5.2018 torstai klo 19-20

Paikka: HML uimahallin ala-allas/terapia-allas

Hinta: 180€ / kevät, (hinta sisältää seuran jäsenyyden kevätkaudelle (20€) ja vakuutuksen OHJATUN harjoittelun ajaksi)

Lisätiedot:

toimisto (at) hameenlinnanuimaseura.net, p. 050-4015000

Ilmoittautuminen löytyy ylhäältä sivun vasemmasta palkista.