Aikuisten jatkouimakoulu

Seuraavat järjestettävät kurssit

Seuraava aikuisten jatkouimakoulu järjestetään ti 30.10-18.12.2018 (ala-allas/terapia-alue) klo 20-20.50.

Aikuisten jatkouimakoulu on tarkoitettu käytäväksi Aikuisten alkeisuimakoulun jälkeen. Osallistua voi toki, vaikka ei olisi käynytkään alkeisuimakoulua.

Lähtötaso:

Uimakoulussa lähdetään siitä, että osallistujat uskaltavat kellua päin ja selällään, liukua ja sukeltaa. Uimataitoa on enintään 50-100 metriä.

Uimakoulun tavoite on kehittää uimataitoa ja vesitaitavuutta monipuolisemmaksi ja vahvemmaksi. Opettelemme krooliuintia, selkäkroolia ja rintauintia, sekä tavoittelemme 200 metrin uimataitoa, joka on virallinen pohjoismainen uimataidon mittari.

Tämän kurssin jälkeen on seuraavana aikuisten ryhmänä uintitekniikkakurssi, jossa lähtötasona on tuo 200 metrin uimataito.

Hinta: 125€ / 8krt

opiskelijat / varusmiehet / eläkeläiset hintaan 105€

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.