Aikuisten uintitekniikkakurssi 2

Uintitekniikkakurssi 2 järjestetään seuraavan kerran

• Opetustunteja on kerran viikossa
  • Tarkoitettu yli 18-vuotiaille, jotka ovat käyneet uintitekniikkakurssin

Kurssilla jatketaan siitä, mihin uintitekniikkakurssilla jäätiin. Keskitymme edelleen eri uintilajien tekniikoiden kehittämiseen, rytmiin ja hengitykseen. Tämän lisäksi opetellaan käännöksiä ja delfiinipotkuja sekä tehdään kuntoa ja uintitekniikkaa kehittäviä uintisarjoja.

Apuvälineenä käytetään lättäreitä, räpylöitä, pullereita. Jos uintikurssilaisten tarkoituksena on jatkaa uintiharrastustaan aktiivisesti kurssin jälkeen, suositellaan välineiden hankkimista itselle, myös snorkkeli on hyvä hankinta,

Mukaan mahtuu 8 henkilöä !!

Kurssin hinta:

135€/9krt (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät 115€/9krt)

Kassalta ei tämän lisäksi tarvitse ostaa sisäänpääsyä.

Varusteet:

Uima-asu (ei uintisortseja!), uimalasit (saa ostettua tavarataloista ja urheilukaupoista), uimalakki (jos hiukset ovat pitkät), pyyhe.

Pukuhuoneet:

Käytössä ovat yleisöpukuhuoneet, saunat ovat päällä uinnin jälkeen.

Uintitekniikkakurssi 2:n jälkeen on mahdollisuus osallistua GetBackFit -ryhmään.

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.

Lisätietoja:

toimisto (at) hameenlinnanuimaseura, 050-4015000