Aikuisten uintitekniikkakurssi

Alkavat uintitekniikkakurssit:

Seuraavat ryhmät alkavat HML hallissa

- HML uimahallissa tiistaisin 23.10. - 18.12.2018 klo 20-20.45, 9krt / 135€, ala-allas (virkistysallas)

- HML uimahallissa keskiviikkoisin 24.10. - 19.12.2018 klo 20-20.45, 9krt / 135€, ala-allas (virkistysallas)

Normaalit ryhmät, joissa opetusta on kerran viikossa:

• Opetustunteja on kerran viikossa
  • Tarkoitettu yli 18-vuotiaille uimataitoisille (yli 200m), jotka haluavat oppia uimaan paremmin

Kurssilla harjoitellaan selkä-, rinta- ja vapaauintien tekniikat, hiotaan oikeanlaista hengitystekniikkaa, taloudellisempaa uintiasentoa.

Mukaan mahtuu noin 10 henkilöä !!

Varusteet:

Uima-asu (ei uintisortseja!), uimalasit (saa ostettua tavarataloista ja urheilukaupoista), uimalakki (jos hiukset ovat pitkät), pyyhe, laudeliina (saunat eivät ole päällä Tervakoskella). Kiipulan uimahallissa on erinomaiset saunatilat.

Ajo-ohje ja pukuhuoneet:

Ajo-ohje Tervakosken uimahalliin löytyy >> täältä <<

Ajo-ohje Lammin uimahalliin löytyy >> täältä <<

Ajo-ohje Kiipulan kuntoutuskeskuksen uimahalliin löytyy täältä >> täältä <<

Käytössämme ovat yleisöpukuhuoneet, pukuhuone- ja suihkutilat ovat erittäin hyvät kaikissa näistä uimahalleista.

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla:

altaan matalassa päässä ryhmän alkamisaikaan

Uintitekniikkakurssin jälkeen suositellaan uintitekniikka 2 -kurssia, jonka jälkeen on mahdollisuus osallistua GetBackFit -ryhmään tai "Uintiharrastuksesta potkua elämään" -harrasteryhmään. Molemmista löytyy tietoa sivun vasemmasta palkista.

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.

Lisätietoja:

toimisto (at) hameenlinnanuimaseura, 050-4015000