GetBackFit by Swimming

GBF Hämeenlinnan uimahallissa 18.1. - 31.5.2018 torstaisin klo 20-21

Mahdollinen toinen viikoittainen harjoitusaika tämän lisäksi katsotaan kun uimahalli on auennut ja jutellaan asiasta sitten ilmoittautuneiden kanssa.

<- ilmoittautumiset löytyvät valikosta

Kuvaus ryhmästä

Rymässä on nimensä mukaisesti tarkoitus kohottaa kuntoa uimalla. Käymme läpi eri uintitekniikoita ja parannamme niitä syksyn mittaan. Tämän lisäksi harjoitteluun otetaan mukaan monipuolisia ja hauskoja menetelmiä kuten vesipalloa ja vesijuoksua. Varautukaa korvatulpilla, valmentajalla on hillittömän kova ääni.

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille jotka osaavat  selkä- rinta- ja vapaauinnin perustekniikat (ovat käyneet uintitekniikkakurssin), pystyvät uimaan vähintään 600m.

Suosittelemme varustukseksi perusvälineiden uima-asun, (lakin)

ja lasien lisäksi räpylöitä ja lättäreitä.

Alaikäraja 18-vuotta.

Valmentaja: Juha Salonen

Harjoitusaika: 18.1. - 31.5.2018 torstai klo 20-21 (kiirastorstaina ei harjoituksia)

Paikka: HML uimahallin iso allas

Hinta: 210€ / kevät

Lisätiedot:

kalle (at) hameenlinnanuimaseura.net

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.