GetBackFit by Swimming

GBF Hämeenlinnan uimahallissa 23.8. - 20.12.2018 torstaisin klo 20-21 (ei harj. itsenäisyyspäivänä)

Viikottain on myös "lapputreeni" sunnuntaisin klo 9-10. Juha tekee sunnuntain harjoitukseen ohjelman, jonka ryhmäläiset voivat omatoimisesti käydä uimassa

<- ilmoittautumiset löytyvät valikosta 15.6. klo 17 alkaen

Kuvaus ryhmästä

Ryhmä on aikuisille suunnattu uinnin harrasteryhmä, jossa harjoitellaan kaikkia uintilajeja, välillä myös muita vesiliikunnan muotoja hyväksi käyttäen. Se on tarkoitettu henkilöille, joilla uinnin perusteet ovat kunnossa ja joilta löytyy kiinnostusta tekniikkansa kehittämiseen ja uinnin sujuvuuden parantamiseen. Riittävän osaamispohjan voi muodostaa esimerkiksi uimaseuran tekniikkakurssien läpikäyminen tai muu vastaava uintiharjoittelu.

Ryhmän tavoitteena on kunkin osallistujan uinnillisen osaamisen kehittäminen, kunnon kohentaminen ja hyvän mielen tuottaminen liikunnan kautta. Kilpauinnin tekniikoita (esim. starttihypyt ja käännökset) harjoitellaan, mutta kilpaileminen ei suoranaisesti kuulu ryhmän tavoitteisiin. Ryhmästä voi kilpailuhalujen esiin noustessa siirtyä Masters -ryhmään, jossa painotetaan kilpailullisten tekijöiden ja ominaisuuksien kehittämistä.

Ryhmässä ei ole varsinaisia uintinopeuteen tai fyysiseen kuntoon liittyviä tasovaatimuksia. Tähänkin asti hyvin monen tasoiset uimarit ovat mahtuneet erinomaisesti samaan altaaseen - kukin harjoite skaalataan määrän tai ajan suhteen kullekin omaan tasoon sopivaksi. Samoin uimarit pyritään jakamaan radoille oman uintinopeutensa perusteella. Uinnillisesti voidaan suosituksiksi osaamisesta sanoa selkä-, rinta- ja krooliuinnin perustekniikoiden osaamisen sekä kyvyn uida vähintään 600 metriä.

Ryhmä mahdollistaa pidempiaikaisen säännöllisen harjoittelun toisiaan kannustavassa porukassa sekä ohjauksen ja opastuksen tekniikan kehittämiseen. Viikossa ryhmällä on kaksi uimaseuran varatulla vuorolla tehtävää uintiharjoitusta, joista toinen on ohjattu ja toiseen jaetaan ohjelma omatoimisesti toteutettavaksi. Varusteiksi suositellaan uima-asun, -lasien ja -lakin lisäksi räpylöitä ja lättäreitä.

Alaikäraja 18-vuotta.

Valmentaja: Juha Salonen

Harjoitusaika: 23.8. - 20.12.2018 torstai klo 20-21 (ei harj. itsenäisyyspäivänä) + su klo 9-10 "lapputreeni"

Todennäköisesti uimaan voivat ryhmäläiset tulla ryhmän torstaivuorolle omatoimisesti myös 27.12.2018 ja 3.1.2019. Tämä varmistuu vasta lähellä joulua, kun uimahallin aukiolot ovat tiedossa.

Paikka: HML uimahallin iso allas

Hinta: 200€ / syksy, (hinta sisältää seuran jäsenyyden syyskaudelle (20€) ja vakuutuksen OHJATUN harjoittelun ajaksi)

Lisätiedot:

toimisto (at) hameenlinnanuimaseura.net

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden sille vuosipuolikkaalle, jona kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 20€.