Vapaauinnin avovesiryhmä

Seuraava kurssi järjestetään

Kurssi on suunnattu esimerkiksi Triathlonista haaveileville.

Lähtötasona kurssilla Uintitekniikkakurssi 2:n tai Vapaauintikurssin käyminen, tai vastaavat melko hyvät tiedot vapaauinnista

Kokoontuminen on Maauimalan juurella, lämmittelyn voi hoitaa omatoimisesti esim. juoksemalla lämmittelylenkin. Uimaan lähdetään klo 19.15. Harjoittelu tapahtuu Ahveniston järvessä.

Tarvittavat varusteet: uima-asu, lasit, lakki. Mikäli omistat räpylät tai lättärit, voit ottaa ne mukaasi. Märkäpukua et tarvitse, mutta sellaista saa käyttää.

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.

<-- Ilmoittautuminen löytyy sivun vasemmasta palkista ylimpänä

Lisätiedot: toimisto(at) hameenlinnanuimaseura.net, 050-4015000