Vapaauinnin tekniikkakurssi

Vapaauintikurssi aikuisille

Seuraava kurssi järjestetään

Ilmoittautuminen aukeaa

Hämeenlinnan uimaseura järjestää vapaauinnin tekniikkakurssin..

Kurssilla keskitytään kehittämään uintiasentoa, hengitystekniikka, uinnin rytmiä, käsivetoa ja potkua, liukua jne. Vapaauinnista kehitetään nopeampaa, taloudellisempaa, ja tehokkaampaa. Harjoitteissa käytetään hyväksi myös apuvälineitä.

Tarvittavat varusteet, uima-asu, lasit, lakki. Mikäli omistat räpylät, snorkkelin tai lättärit, voit ottaa ne mukaasi.

Lähtötasona kurssilla on 200 metrin uimataito ja taito uida kasvot vedessä.

Kurssin jälkeen voi osallistua Vapaauintikurssi 2:lle, jossa tekniikan harjoittelun lisäksi uidaan harjoitusohjelmia kilpauintiharjoittelun tyyliin.

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.

Lisätiedot: toimisto (at) hameenlinnanuimaseura.net, 050-4015000