Vapaauintikurssi 2

Vapaauintikurssi 2 aikuisille

Seuraava kurssi järjestetään

Hämeenlinnan uimaseura järjestää Vapaauintikurssi 2:n Hämeenlinnan uimahallissa ja Ahveniston maauimalassa.

Kurssilla jatketaan Vapaauinnin tekniikan harjoittelua ja hienosäätöä, jonka lisäksi myös uidaan harjoitusohjelmia kilpauintiharjoittelun tyyliin.

Tarvittavat varusteet, uima-asu, lasit, lakki. Mikäli omistat räpylät, snorkkelin tai lättärit, voit ottaa ne mukaasi.

Lähtötasona kurssilla on Vapaauintikurssin käyminen tai 400 metrin uimataito ja vapaauinnin tekniikan hallitseminen pääpiirteissään hengityksineen.

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.

Lisätiedot: kalle (at) hameenlinnanuimaseura.net, 050-4015000