Erityisryhmät

Erityisuinti syksyllä 2018

Erityislasten uintiryhmä (avustajan kanssa)

HUOM! RYHMÄÄ EI TOISTAISEKSI JÄRJESTETÄ VÄHÄISEN OSANOTTAJAMÄÄRÄN VUOKSI.

Jos olet kiinnostunut ryhmän toiminnasta, olethan yhteydessä erityisuinnin vastaavaan, yhteystiedot sivun alalaidassa.

Ryhmä on tarkoitettu yli 2-vuotiaille erityislapsille / -nuorille, jolla on esimerkiksi liikunta- tai kehitysvamma tai kehitysviivästymä. Uintivesi on lämmintä altaassa aiemmin järjestettyjen vesipeuhujen jäljiltä ja mahdollistaa myös esimerkiksi spastisten ja/tai pienempien erityislasten uintiharrastuksen.

Erityisuinnin tarkoitus on pitää hauskaa vedessä. Samalla opetetaan lapselle / nuorelle uinnin alkeita hänen henkilökohtaiset tarpeensa huomioon ottaen ja tarjoten liikunnallisia elämyksiä.

Uintiryhmällä on käytössä erilliset puku- ja suihkutilat.

Ryhmän maksimikoko:

6 lasta avustajiensa kanssa

Hinta:

175 € (1 aikuinen + 1 lapsi/nuori)

Erityisharrasteryhmät nuorille ja aikuisille

Erityisharrasteryhmä SYVÄSSÄ ALTAASSA (iso allas eli kilpauintiallas) 2.9.-16.12.2018 sunnuntaisin klo 19.05-19.50 (EI uintia 4.11.)

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka pärjäävät SYVÄSSÄ VEDESSÄ (110-200 cm) ilman apuvälineitä ja jaksavat uida vähintään 25 m.

Ryhmässä harjoitellaan eri uintilajeja, harrastetaan monipuolista vesiliikuntaa ja pidetään hauskaa! Toiminnan tavoitteena on tarjota säännöllinen ja sosiaalinen harrastus monipuolisessa liikuntaryhmässä. Ryhmää kuvaavia sanoja ovatkin positiivisuus, hyvä mieli, avoimuus, yhteen kuuluminen, onnistuminen, kannustaminen, meidän ryhmä!

150 €/syksy

Erityisharrasteryhmä MATALASSA ALTAASSA (vesijumppa-allas, syvyys 110 cm matalassa päässä, 140 cm syvässä päässä)

HUOM! RYHMÄÄ EI TOISTAISEKSI JÄRJESTETÄ VÄHÄISEN OSANOTTAJAMÄÄRÄN VUOKSI.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka pärjäävät UINTISYVÄSSÄ vedessä ilman apuvälineitä. Uimataito voi olla alle 25 m.

150 €/syksy

Paikka ja harjoitusaika

Syksyn 2018 ryhmät pidetään HML uimahallissa

Ryhmän harjoitusaika on sama kuin allasaika. Paikalle kannattaa tulla vähintään 30 minuuttia aikaisemmin.

Ilmoittautumiset ryhmiin

Ilmoittautumiset -osiosta tai alla olevista linkeistä.

Lisätiedoa erityisryhmistä:

Erityisuinnin vastaava, erityisuimaopettaja Maiju Hyvönen

maiju@hameenlinnanuimaseura.net

TAI

toimisto@hameenlinnanuimaseura.net

p. 050-4015000

HUOM! 4.11.2018 EI ole harjoituksia IKM-aluekilpailujen vuoksi.