IKM aluekilpailut 2-4.11.2018

LYHYEN RADAN IKÄKAUSIMESTARUUSUINTIEN ALUEKARSINNAT / HÄME – KAAKKOIS-SUOMI

HÄMEENLINNASSA 2.-4.11.2018

Majoitus

• osallistuvat seurat/uimarit järjestävät majoituksensa itse

Ruokailu

• HäUS ei järjestä ruokailua.
  • Lounasravintola Fredrika (Wetterhoffinkatu 2, noin 500 m uimahallilta) järjestää ruokailun uimareille. Ravintola tarjoaa perjantaina päivällisen, lauantaina lounaan ja päivällisen sekä sunnuntaina lounaan ja tarvittaessa päivällisen. Mikäli esim. päivälliselle ei ilmoittaudu riittävästi ruokailijoita, ravintola pidättää oikeuden perua päivällisen oman harkintansa mukaan. Seurat voivat ottaa 3.9.2018 alkaen suoraan yhteyttä Eija Walliniin (050 0552387 tai tilaukset@parolanrosolli.fi ) sopiakseen ruokailuista.
  • Uimahallin kahvio palvelee kilpailujen ajan ja tarjoaa pientä makeaa ja suolaista syötävää sekä kahvia, teetä ja virvokkeita.

Joukkueenjohtajien kokous

• Perjantaina kello 16.45 ja lauantaina (lauantaina saapuville) kello 8.45 uimahallin liikuntasalissa.

Kilpailukanslia

• Uimahallin aulassa, pääovesta tultaessa oikealla kahvion jälkeen.
  • Avoinna kilpailujaksojen aikana seuraavasti:

pe kello 15.30 ->

la kello 8 -> ja kello 15 ->

su kello 8 ja kello 14 ->

Sisäänpääsyrannekkeet

• Jaetaan seuroille seurakuorissa kilpailukansliasta.
  • Rannekkeet tulee palauttaa kilpailujen jälkeen seuroittain kootusti kilpailukansliaan.
  • Kadonneesta rannekkeesta veloitamme 50 euroa.

Lähtölistat / tulokset

• Ensisijaisesti Livetiming!
  • Lähtölistat seinällä kokoontumispaikalla sekä mahdollisuuksien mukaan myös uimahallin sisääntuloaulassa.
  • Tulokset seinällä uimahallin sisääntuloaulassa.

Ensiapu

• Tarvitessasi ensiapua ota yhteyttä kilpailukansliaan.
  • Järjestäjällä ei ole lääkäripäivystystä – hätätilanteessa 112 auttaa!

Verryttely

• Alkaa 1,5 tuntia ennen kunkin kilpailujakson alkua ja päättyy 10 min ennen jakson alkua.
  • Jaksojen aikana verryttely on mahdollista ala-altaassa (ns. monitoimiallas).
  • Hyppyallas, lastenallas ja hyppyaltaan vieressä oleva nostopohja-allas eivät ole uimareiden käytössä!

Kokoontuminen starttiin

• Tapahtuu ala-altaan (ns. monitoimiallas) luona.
  • Uimareiden tulee olla paikalla hyvissä ajoin ennen omaa starttia.
  • Järjestelijä ohjaa uimarit lähtöpaikalle.

Löytötavara

• Kerätään kilpailukanslian yhteydessä olevaan laatikkoon.
  • Kadonneita tavaroita voi kilpailujen jälkeen tiedustella HäUS:n toimistosta toimisto@hameenlinnanuimaseura.net tai numerosta 050 401 5000.

HUOM!!! Uimahallin allas- ja pesutiloissa ei tule liikkua ulkojalkineissa, jotta sotkua ei pääsisi syntymään. Toivomme, että uimarit/seurat huolehtivat osaltaan myös pukeutumistilojen siisteydestä.

Pyydämme lisäksi huomioimaan, että viime vuonna valmistuneen halliremontin yhteydessä uusitut pesutilojen lattiamateriaalit ovat hyvin liukkaita. Näin ollen kehotamme varovaisuuteen erityisesti suihku- ja saunatiloissa. Ethän juokse uimahallissa!

TERVETULOA KILPAILEMAAN HÄMEENLINNAAN!

toivottaa HäUS:n kilpailuorganisaatio