IKM-karsinnat 2021

Hämeenlinnan uimaseura järjestää Ikäkausimestaruusuintien karsinnat 29.-31.10.2021.

Kisainfo:

Kilpailukutsu:

Kisaruokailu:

Kerhoravintola Seiska (osoite Suomenkasarmi 7, 13100 Hämeenlinna) tarjoaa kisaruokailun viikonlopun ajan. Ravintola sijaitsee noin 700m päässä Hämeenlinnan uimahallilta.

Hinta 10,50€ / ateria.

Tilaukset 24.10. mennessä ravintola@kerhoravintolaseiska.fi tai puh 03 674 3433

Kahvilan aukiolo:

Uimahallin kahvio palvelee viikonlopun ajan.

Kahviosta saa ostettua keittolounasta sekä muuta pienempää suolaista ja makeaa, kahvia teetä ja virvokkeita.

Pysäköinti

Uimahallin pysäköintialue on käytettävissä kilpailujen aikana. Myös Hämeensaaren pysäköintialue Uimarintien varressa on käytettävissä kilpailujen aikana.

Pysäköinti alueiden liikennemerkkien mukaisesti.

Joukkueenjohtajien kokous

Pidetään perjantaina kello 16.45 uimahallin kuntosalilla (myöhemmin saapuvat ottakaa uimahallilla yhteys kilpailun johtoon).

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee uimahallin aulassa, pääovesta tultaessa oikealla kahvion jälkeen.

Avoinna kilpailujaksojen aikana seuraavasti:

pe kello 15.30 ->

la kello 8.15 -> ja kello 15.15 ->

su kello 8.15 ja kello 14.15 ->

Rannekkeet

Jaetaan seuroille seurakuorissa kilpailukansliasta

Rannekkeet tulee palauttaa kilpailujen jälkeen seuroittain kootusti kilpailukansliaan

Kadonneesta rannekkeesta veloitetaan 50 euroa

Lähtölistat / tulokset

Lähtölistat ja tulokset tulevat livetimingiin https://livetiming.fi/index.php?cid=6189.

Lähtölistat seinällä kokoontumispaikalla ja uimahallin sisääntuloaulassa

Tulokset seinällä uimahallin sisääntuloaulassa

Ensiapu

Tarvitessasi ensiapua ota yhteyttä kilpailukansliaan

Järjestäjällä ei ole lääkäripäivystystä – hätätilanteessa 112 auttaa

Verryttely

Alkaa 1,5 tuntia ennen kunkin kilpailujakson alkua ja päättyy kilpailualtaassa 10 min ennen kunkin jakson alkua

Jaksojen aikana verryttely on mahdollista ala-altaassa (ns. monitoimiallas)

Hyppyallas ja lastenallas eivät ole uimareiden käytössä!

Uimahallin liikuntasali

On lauantaina ja sunnuntaina uimareiden käytössä lepo- ja valmistautumistilana.

Kulku vain uimahallin sisärappusten kautta kisakanslian vierestä, ulko-ovet ovat lukossa.

Liikuntasalissa olevia välineitä EI saa käyttää.

Kokoontuminen starttiin

Tapahtuu ala-altaan (ns. monitoimiallas) luona, lähtöpäädyn läheisyydessä.

Uimareiden tulee olla paikalla hyvissä ajoin ennen omaa starttia

Järjestelijät ohjaavat uimarit lähtöpaikalle.

Löytötavara

Kilpailujen aikana kadonneiden / halliin unohtuneiden tavaroiden perään voi kilpailujen jälkeen kysellä uimahallin kahviosta (03 621 2428).

Kahvio säilyttää löytötavaroita seuraavaan tiistaihin asti, jonka jälkeen ne toimitetaan eteenpäin uimahallin käytäntöjen mukaisesti – ole siis nopea, jos jotain jäi.

Kulkeminen uimahallissa

Uimahallin allas- ja pesutiloissa ei pidä liikkua ulkojalkineissa, jotta sotkua ei pääsisi syntymään.

Toivomme, että uimarit/seurat huolehtivat osaltaan myös pukeutumistilojen siisteydestä.

Pyydämme lisäksi huomioimaan, että erityisesti hallin pesutilojen lattiamateriaalit ovat hyvin liukkaita. Näin ollen kehotamme varovaisuuteen - ethän juokse uimahallissa!

YLEISÖ

Noudatamme voimassa olevia koronarajoituksia ja tällä hetkellä yleisö on tervetullutta paikalle.

Pyydämme huolehtimaan käsihygieniasta.

TERVETULOA KILPAILEMAAN HÄMEENLINNAAN!