Koulujen uimaopetus

Koulujen ja oppilaitosten on mahdollista tilata uimaseuralta uimaopetusta tai vesiliikuntapaketteja päiväsaikaan.

Tiedustelut joko sähköpostilla kalle (at) hameenlinnanuimaseura.net, tai puhelimitse numerosta 050 - 401 5000

Hinnat (HML uimahallissa)

/ uimaopettaja / 50 minuuttia opetusta. Kaksoistunnin (90 min) hinta on.

Tämän jälkeen lisätunnit ensimmäisen tunnin yhteyteen (jos esimerkiksi opetukseen tulee toinen luokka ensimmäisen perään)  / 50 minuuttia.

Lisäopettajan hinta on  / 50 min ja  / 90 min.

Hinta sisältää opetuksen ja uimaseuran opetusvälineiden käytön. Allasvarausten kustannukset ja mahdolliset sisäänpääsymaksut uimahallin aukioloaikana on erikseen sovittava Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n kanssa.

Tuntivaihtoehtoja

1. Alkeisuinninopetus, lastenallas (1/2 allasta varattavissa kouluille päiväsaikaan)

2. Vesitaitavuus ja kehonhallinta vedessä, vesivoimisteluallas / hyppyallas / iso allas

3. Matkauinti, vesivoimisteluallas / iso allas (tavoitteena oppia uimaan pidempi matka pysähtymättä, 200m uimataitotesti)

4. Uintilajit (rintauinti, krooliuinti, selkäkrooli), vesivoimisteluallas / hyppyallas / iso allas, uintilajin tekniikkaopetusta (yhdellä tunnilla ehtii harjoitella yhtä uintilajia)

5. Vedestäpelastaminen, vesivoimisteluallas / hyppyallas / iso allas

6. Vesijuoksu / vesijumppa, vesivoimisteluallas / hyppyallas / iso allas

7. Vesikoris ja viestit, vesivoimisteluallas / hyppyallas

Autamme mielellämme ryhmällenne sopivan opetuspaketin valinnassa. Yhteystiedot löytyvät sivun yläosasta. Altaan nimet kunkin tuntivaihtoehdon perässä tarkoittavat, että tunti pystytään järjestämään niissä altaissa.

Tervetuloa vesiliikunnan pariin!