Aikuisten kurssit

Aikuisten seuraavat kurssit käynnistyvät maaliskuussa, viikolla 13. Ilmoittautumiset aukeavat ma 2.3 klo 9.

Hämeenlinnan Uimaseurassa on vesiliikuntaa aikuisille tarkoitetuissa liikuntaryhmissä ja uintiryhmissä. Löydät tietoa järjestettävistä kursseista valikosta kutakin ryhmää klikkaamalla.

Aikuisen uimarin polku:

Hämeenlinnan uimaseuran polku aikuiselle uimarille on suunniteltu jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tähtää myös Masterskilpailuihin.

Polku alkaa Uimataidottomien alkeisuimakoulusta tai vähintään 200 metriä uivien uintitekniikkakurssista, jatkuen harrasteryhmiin ja sitten Mastersryhmään.

Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa loppuelämän kestävää kuntoiluharrastusta ja vaikkapa kilpailemista!

1. Alkeisuimakoulu
  2. Jatkouimakoulu
  3. Uintitekniikkakurssi, rintauinnin tekniikkakurssi, vapaauinnin tekniikkakurssi 1 ja 2
  4. Uintitekniikkakurssi 2, vapaauinnin tekniikkakurssi 1 ja 2
  5. Harrasteryhmä 1
  6. Harrasteryhmä 2
  7. Masters -ryhmä

Kaikki kurssiryhmiin osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi, uimaseuran jäsenmaksu kurssin ajaksi sisältyy uintikurssin hintaan.