Aikuisten alkeisuimakoulu uimataidottomille

HML uimahallissa

Hämeenlinnan Uimaseuran järjestämä uimakoulu yli 18-vuotiaille.
Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat uimataidottomia. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa.

Kurssin tavoitteena on oppia uimaan tai antaa hyvät valmiudet uimaanoppimiselle ja itseluottamusta vedessä toimimiseen.

Opetusohjelma:
Aluksi harjoitellaan vesirohkeutta ja kokonaan kastautumista. Sitten aletaan harjoitella kellumista, liukumista, potkuja ja lopulta uimista vatsallaan ja selällään.

Varustus:
Uima-asu, pyyhe. Suosittelemme myös uimalasien ja -lakin käyttöä. Voutilakeskuksessa on yhteissauna (pyyhe päällä saunaan).

Hinta: 135€ / 8krt, 145/9krt

opiskelijat / varusmiehet / eläkeläiset hintaan -20€.

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.