Aikuisten alkeisuimakoulu uimataidottomille

HML uimahallissa
- keskiviikkoisin

(vesivoimisteluallas, terapia-alue)(145€ / 9krt)

Hämeenlinnan Uimaseuran järjestämä uimakoulu yli 18-vuotiaille.
Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat uimataidottomia. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa.

Kurssin tavoitteena on oppia uimaan tai antaa hyvät valmiudet uimaanoppimiselle ja itseluottamusta vedessä toimimiseen.

Opetusohjelma:
Aluksi harjoitellaan vesirohkeutta ja kokonaan kastautumista. Sitten aletaan harjoitella kellumista, liukumista, potkuja ja lopulta uimista vatsallaan ja selällään.

Varustus:
Uima-asu, pyyhe. Suosittelemme myös uimalasien ja -lakin käyttöä. Voutilakeskuksessa on yhteissauna (pyyhe päällä saunaan).

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.