Aikuisten harrasteryhmä 1 (aloittajat)

Hämeenlinnan uimahallissa 16.1 - 21.5.2020 torstaisin klo 19-20, 200e/kevät

Loppukevät 2020 (aloitus to 26.3), HML uimahallissa torstaisin klo 19-20 (ala-allas), 100e

HUOM! Ryhmään on mahdollista päästä mukaan jakson 2/2020 alkaessa:

Aikuisten harrasteryhmä 1, loppukevät 2020 (aloitus to 26.3), HML uimahallissa torstaisin klo 19-20 (ala-allas)

Viikottain on myös omatoiminen uintimahdollisuus lauantaisin klo 16.30-17.30.

Kuvaus ryhmästä

Aikuisten harrasteryhmä 1 on kerran viikossa kokoontuva ryhmä, jossa hiotaan uintitekniikoita ja käännöksiä sekä harjoitellaan matkauintia ja tehdään erilaisia harjoituksia. Ryhmä sopii sinulle, jos tavoitteesi on uintiharrastuksen ylläpitäminen sekä oman kunnon kehittäminen. Osallistuaksesi sinun tulee hallita eri uintitekniikat ja osata uida 200m. Kurssille voit tulla mukaan esimerkiksi uintitekniikka2 kurssin jälkeen tai vastaavalla uimataidolla.

Ryhmä mahdollistaa pidempiaikaisen säännöllisen harjoittelun toisiaan kannustavassa porukassa sekä ohjauksen ja opastuksen tekniikan kehittämiseen. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Varusteiksi suositellaan uima-asun, -lasien ja -lakin lisäksi räpylöitä ja lättäreitä.

Alaikäraja 18-vuotta.

Valmentaja: Juha Salonen

Harjoitusaika: 16.1-21.5.2020 torstai klo 19-20 (viikottain on myös omatoimitreenin mahdollisuus lauantaisin klo 16.30-17.30.)

Paikka: HML uimahallin ala-allas/terapia-allas

Hinta: 200€ / kevät, (hinta sisältää seuran jäsenyyden kevätkaudelle (20€) ja vakuutuksen OHJATUN harjoittelun ajaksi)

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden sille vuosipuolikkaalle, jona kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 20€.