Alkavat uintitekniikkakurssit:

- HML uimahallissa tiistaisin 24.3.-19.5. klo 20.45 - 21.30 (9 krt / 135€), ala-allas

- HML uimahallissa kesiviikkoisin 25.3.-20.5. klo 20–20.45 (9 krt / 135€), ala-allas

Ilmoittautumiset aukeavat ma 2.3. klo 9.

Normaalit ryhmät, joissa opetusta on kerran viikossa:

• Opetustunteja on kerran viikossa
  • Tarkoitettu yli 18-vuotiaille uimataitoisille (yli 200m), jotka haluavat oppia uimaan paremmin

Kurssilla harjoitellaan selkä-, rinta- ja vapaauintien tekniikat, hiotaan oikeanlaista hengitystekniikkaa, taloudellisempaa uintiasentoa.

Mukaan mahtuu noin 10 henkilöä.

Varusteet:

Uima-asu, uimalasit, uimalakki (jos hiukset ovat pitkät), pyyhe, laudeliina.

Ajo-ohje ja pukuhuoneet:

Ajo-ohje Lammin uimahalliin löytyy >> täältä <<

Uintitekniikkakurssin jälkeen suositellaan uintitekniikka 2 -kurssia, jonka jälkeen on mahdollisuus osallistua Harrasteryhmä 1:een tai Harrasteryhmä 2:een (ent. GetBackFit -ryhmä). Molemmista löytyy tietoa sivun vasemmasta palkista.

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.