Alkavat uintitekniikkakurssit:

- HML uimahallissa tiistaisin 11.8.-6.10.2020 klo 20.45 - 21.30 (9 krt / 145€), ala-allas

- HML uimahallissa kesiviikkoisin 12.8.-7.10.2020 klo 20–20.45 (9 krt / 145€), ala-allas

Ilmoittautumiset aukeavat ma 15.6. klo 9.

Normaalit ryhmät, joissa opetusta on kerran viikossa:

• Opetustunteja on kerran viikossa
  • Tarkoitettu yli 18-vuotiaille uimataitoisille (yli 200m), jotka haluavat oppia uimaan paremmin

Kurssilla harjoitellaan selkä-, rinta- ja vapaauintien tekniikat, hiotaan oikeanlaista hengitystekniikkaa, taloudellisempaa uintiasentoa.

Mukaan mahtuu noin 10 henkilöä.

Kurssin hinta:

145€/9krt

Kassalta ei tämän lisäksi tarvitse ostaa sisäänpääsyä.

Varusteet:

Uima-asu, uimalasit, uimalakki (jos hiukset ovat pitkät), pyyhe, laudeliina.

Pukuhuoneet:

Käytössä ovat yleisöpukuhuoneet, saunat ovat päällä uinnin jälkeen.

Uintitekniikkakurssin jälkeen suositellaan uintitekniikka 2 -kurssia, jonka jälkeen on mahdollisuus osallistua Harrasteryhmä 1:een tai Harrasteryhmä 2:een (ent. GetBackFit -ryhmä). Molemmista löytyy tietoa sivun vasemmasta palkista.

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.