Lajitekniikkakurssit

Rintauinnin tekniikkakurssi

Rintauinnin tekniikkakurssi on uimataitoisille aikuisille tarkoitettu ryhmä.

Kurssilla opetellaan uintiasentoa, rintauinnin potkua, käsivetoa, liukua ja kokonaissuoritusta oikeassa rytmissä.

Lähtövaatimus: 200 metrin uimataito, uskallus sukeltaa.

Varusteet: Uima-asu, pyyhe, laudeliina, uimalasit!, uimalakki (mikäli pitkät hiukset)

Vapaauinnin tekniikkakurssit 1 ja 2

Vapaauinnin tekniikkakurssi 1

Kurssilla keskitytään kehittämään uintiasentoa, hengitystekniikka, uinnin rytmiä, käsivetoa ja potkua, liukua jne. Vapaauinnista kehitetään nopeampaa, taloudellisempaa, ja tehokkaampaa. Harjoitteissa käytetään hyväksi myös apuvälineitä.

Tarvittavat varusteet, uima-asu, lasit, lakki. Mikäli omistat räpylät, snorkkelin tai lättärit, voit ottaa ne mukaasi.

Lähtötasona kurssilla on 200 metrin uimataito ja taito uida kasvot vedessä.

Kurssin jälkeen voi osallistua Vapaauintikurssi 2:een, jossa tekniikan harjoittelun lisäksi uidaan harjoitusohjelmia kilpauintiharjoittelun tyyliin.

Vapaauinnin tekniikkakurssi 2

Kurssilla jatketaan Vapaauinnin tekniikan harjoittelua ja hienosäätöä, jonka lisäksi myös uidaan harjoitusohjelmia kilpauintiharjoittelun tyyliin.

Lähtötasona kurssilla on Vapaauintikurssin käyminen tai 400 metrin uimataito ja vapaauinnin tekniikan hallitseminen pääpiirteissään hengityksineen.

Kaikki ryhmäliikuntaryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa.