Parauinti

Erityisharrasteryhmät nuorille ja aikuisille

Erityisharrasteryhmä SYVÄSSÄ ALTAASSA (iso allas eli kilpauintiallas) su 23.8.-13.12.2020 (ei 18.10) sunnuntaisin klo 19.05 - 19.50

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka pärjäävät SYVÄSSÄ VEDESSÄ (110-200 cm) ilman apuvälineitä ja jaksavat uida vähintään 25 m.

Ryhmässä harjoitellaan eri uintilajeja, harrastetaan monipuolista vesiliikuntaa ja pidetään hauskaa! Toiminnan tavoitteena on tarjota säännöllinen ja sosiaalinen harrastus monipuolisessa liikuntaryhmässä. Ryhmää kuvaavia sanoja ovatkin positiivisuus, hyvä mieli, avoimuus, yhteen kuuluminen, onnistuminen, kannustaminen, meidän ryhmä!

Hinta:

150 € / kevät/syksy

Ohjaajana Kreetta Peltovuori.

Erityisharrasteryhmä MATALASSA ALTAASSA Voutilakeskuksessa, opetus tapahtuu 110-130 cm syvässä altaassa -

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka pärjäävät UINTISYVÄSSÄ vedessä ilman apuvälineitä. Uimataito voi olla alle 25 m.

Hinta:

150 € / kevät/syksy

Ohjaajana Kreetta Peltovuori.

Paikka ja harjoitusaika

Voutilakeskus

Ryhmän harjoitusaika on sama kuin allasaika. Paikalle kannattaa tulla vähintään 15 minuuttia aikaisemmin.

Lisätiedot erityisryhmistä:

Erityisuinnin vastaava, uimaopettaja Kreetta Peltovuori