Lasten kurssien ja opetuksen hinnasto 3.2.2021 alken:

Ilmoittautuminen on sitova, vain yksi ryhmä / lapsi ilmoittautuessasi.

Lapsi-vanhempi -ryhmien hinnat:

• 115€/8krt
  • 130€/9krt

(sisaralennukset ja uusinta-alennukset eivät ole voimassa lapsi-vanhempi -ryhmissä)

Hinnat ryhmille, joissa vanhempi ei ole mukana:

9 kerran ryhmät:

• lauantaisin 105€
  • sunnuntaisin ja arkisin 110€ (arkisin aukioloaikana järjestettävissä ryhmissä sisäänpääsy uimahalliin ei sisälly hintaan)

8 kerran ryhmät:

• lauantaisin 95€
  • sunnuntaisin ja arkisin 100€ (arkisin aukioloaikana järjestettävissä ryhmissä sisäänpääsy uimahalliin ei sisälly hintaan)

Kevään / syksyn pituisen Vesirallin hinta:

• 190 € / 200€ (arkisin aukioloaikana järjestettävissä ryhmissä sisäänpääsy uimahalliin ei sisälly hintaan)

Harrasteryhmät

• Lasten harrasteryhmä 180€/kausi
  • Nuorten harrasteryhmä 200€/kausi

Jos opetuskertoja on lukukauden aikana tavallista vähemmän, hinta on alhaisempi.

Kurssimaksu sisältää tapaturmavakuutuksen ohjatun toiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa. Lukukauden pituisen kurssin osallistujat ovat jäseniä koko sen vuosipuolikkaan ajan, jona kurssi järjestetään. Tällöin jäsenmaksun osuus on 20€ kurssihinnasta.

Laskutuslisä postitse lähetettävästä laskusta on 10€.

Alennuksista:

1. Sisaralennukset 3.2.2021 alkaen: Jos yhdestä lapsesta maksetaan täysi hinta, niin toisen lapsen uimakoulun samassa jaksossa saa hintaan 80€, kolmannen (ja siitä useamman) lapsen hintaan 60€. Huom! Sisaralennus lasketaan aina halvimmasta kurssista. SISARALENNUKSET KEVÄÄN / SYKSYN PITUISEN RYHMÄN YHTEYDESSÄ: Sisaralennushinnat lasketaan aina vesipeuhula-, alkeisuimakoulu-, ja jatkouimakouluryhmiin osallistuvien lasten hinnoista, jos mahdollista. Jos kaksi lasta osallistuu samaan aikaan lukukauden pituiseen ryhmään, sisaralennushinta toisesta on 160€, kolmannesta (ja siitä useammasta) 120€.
  2. Muut alennukset 3.2.2021 alkaen:  8-9 kerran kursseilla uusinnan hinta on 80€. Kevään / syksyn pituisen ryhmän uusiminen maksaa 160€.
  3. Alennuksia ei voi yhdistää.

Sisaralennuksen ja kurssin uusimisen saa muuttamalla itse sähköpostiin tulevan laskun summan oikeaksi ja kirjoittamalla ilmoittautumisen yhteydessä "tiedoksi uimaseuralle" -kenttään "uusinta" tai sen lapsen nimen, kenestä maksetaan täysi hinta. Muista käyttää viitenumeroa!

Kaikki uimaopetusryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi, uimaseuran jäsenmaksu kurssin ajaksi sisältyy kurssin hintaan.