Alkeisuimakoulu 10-15 -vuotiaille

Hämeenlinnan Uimaseuran järjestämä uimakoulu 10 -15 vuotiaille. Nyt on erinomainen mahdollisuus oppia uimaan!

-HML uimahallissa la 7.11. - 12.12.2020 klo 18.15-19.05 (ala-allas) (72€ /6krt)

Ryhmä on tarkoitettu nuorille, jotka eivät vielä osaa uida. Ryhmässä harjoitellaan vesirohkeutta, sukeltamista, kellumista ja liukumista sekä potkuja ja alkeisuintia. Tavoite on yli 10m uimataito.

Hinta: 72€/6krt, (sisältää jäsenmaksun kurssin ajaksi (- osuus on 20€ kurssin hinnasta), sekä vakuutuksen ohjatun harjoittelun ajalle).

Pukuhuoneet: Ryhmässä käytetään naisten ja miesten isoja pukkareita, altaalle ja sieltä pois kuljetaan ensimmäisen kerran jälkeen itsenäisesti. Kurssin kellonajaksi merkitty aika on allasaika.

Varusteet: Uima-asu, pyyhe, laudeliina. Suosittelemme myös uimalasien ja -lakin käyttöä.