Harrasteryhmä nuorille, 12-17 -vuotiaille, kevät 2020

HML uimahallissa sunnuntaisin klo 19.05-19.55 ja tiistaisin klo 20-20.45, 1.9 - 15.12.2019 (200€ / kevät)

Harrasteryhmä on tarkoitettu nuorille uimareille, jotka haluavat harrastaa uintia säännöllisesti ja oppia uimaan kunnolla. Ryhmässä uivat 12-17 vuotiaat nuoret, jotka pystyvät uimaan 200 metriä, josta 50 metriä selällään. Tämän lisäksi on hyvä osata jo rintauinnin ja krooliuinnin tekniikan pääperiaatteet.

Ryhmässä keskitytään uintitekniikoiden ja monipuolisen harjoittelun oppimiseen, sekä vesipalloon, uinnin taitosuorituksiin ja muihin vesiliikuntamuotoihin. Harjoitusten on tarkoitus olla hauskoja tapahtumia, mutta myös suunnitelmallisia ja tavoitteellisia.

Harrasteryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita, mutta ryhmässä harjoitellaan kilpauintitekniikoita ja ryhmäläiset voivat halutessaan tähdätä esim. koulujenvälisiin uintikilpailuihin, tai seuran sisäisiin kilpailuihin (järjestetään 2 kertaa vuodessa). Mikään ei estä lunastamasta Uimaliiton kilpailulisenssiäkään.

Ryhmässä opetellaan myös Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton ”Junior lifesaver” -kerhon hengen mukaisesti hengenpelastusuintia ja kaikkea siihen liittyvää (vedestä pelastaminen, elvytys, erilaiset teemaan liittyvät taidot ja hauskat kisat).

Kevään 2020 ryhmä järjestetään  HML uimahallissa sunnuntaisin klo 19.05-19.55 ja tiistaisin klo 20-21, 19.1 - 24.5.2020 (käytössä isot pukuhuoneet, nuoret kulkevat omatoimisesti alkamisajaksi altaalle ja sieltä pois uintiajan päättyessä). Ryhmän harjoitusaika on sama kuin allasaika. Paikalle kannattaa siis tulla vähintään 15 minuuttia aikaisemmin.

Ilmoittautuminen aukeaa ma 16.12 klo 9.

Varusteet: uima-asu, uimalasit ja uimalakki (jos pitkät hiukset)

Osallistumisen hinta on 200€ / kevät (sisältää jäsenmaksun kurssin ajaksi (19.1.-24.5 osuus on 20€ kurssin hinnasta), sekä vakuutuksen ohjatun harjoittelun ajalle).