Vesiralli 10-15 -vuotiaille

Hämeenlinnan Uimaseuran järjestämä Vesiralli 10-15  -vuotiaille. Nyt on erinomainen mahdollisuus oppia uimaan hyvin!

- Hämeenlinnan uimahallissa la 7.11. - 12.12.2020 klo 18.15-19.05 (ala-allas) (72€ / 6krt)

Ryhmä on tarkoitettu nuorille, jotka uivat yli 25m, mutta eivät vielä 200 metriä! Ryhmässä suoritetaan Vesiralliryhmän suorituksia osallistujan tason mukaisesti.

Hinta: 72€ / 6krt, (sisältää jäsenmaksun kurssin ajaksi sekä vakuutuksen ohjatun harjoittelun ajalle).

Ryhmässä käytetään naisten ja miesten isoja pukkareita, altaalle ja sieltä pois kuljetaan ensimmäisen kerran jälkeen itsenäisesti. Kurssin kellonajaksi merkitty aika on allasaika.

Varusteet: Uima-asu, pyyhe, laudeliina. Suosittelemme myös uimalasien ja -lakin käyttöä.