Harrasteryhmä lapsille, 7-12 -vuotiaille

HML uimahallissa sunnuntaisin 15.8.-19.12.2021 klo 17 - 18 (allasaika, iso allas)(180€/kausi) (ei harjoituksia Häus gb kilpailujen aikana, tarkat ajat ilmoitetaan myöhemmin) 

Harrasteryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka haluavat harrastaa uintia säännöllisesti ja oppia uimaan kunnolla. Ryhmässä uivat 7-12 vuotiaat lapset, jotka pystyvät uimaan 150 metriä, josta 50 metriä selällään. Tämän lisäksi on hyvä osata jo rintauinnin ja krooliuinnin tekniikan pääperiaatteet.

Ryhmässä keskitytään uintitekniikoiden ja monipuolisen harjoittelun oppimiseen, sekä vesipalloon, uinnin taitosuorituksiin ja muihin vesiliikuntamuotoihin. Harjoitusten on tarkoitus olla hauskoja tapahtumia, mutta myös suunnitelmallisia ja tavoitteellisia.

Harrasteryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita, mutta ryhmässä harjoitellaan kilpauintitekniikoita ja ryhmäläiset voivat halutessaan tähdätä esim. koulujenvälisiin uintikilpailuihin, tai seuran sisäisiin kilpailuihin (järjestetään 2 kertaa vuodessa). Mikään ei estä lunastamasta Uimaliiton kilpailulisenssiäkään.

Ryhmän harjoitusaika on sama kuin allasaika. Paikalle kannattaa siis tulla vähintään 15 minuuttia aikaisemmin.

Pukuhuoneet

Käytämme isoja yleisöpukuhuoneita.

Varusteet

Varustukseksi tarvitset uima-asun, uimalasit ja uimalakin (jos pitkät hiukset)

Hinta

Osallistumisen hinta on 180€ / kausi (sisältää jäsenmaksun kurssin ajaksi (osuus on 20€ kurssin hinnasta), sekä vakuutuksen ohjatun harjoittelun ajalle).