Vauvat ja perheet

Vauvauinti on perheen yhteinen iloinen leikkihetki vedessä.

Vauvauintien tarkoituksena on saada lapsi nauttimaan vedessä olemisesta ja tehdä hänestä veden ystävä. Vauvauinnissa edesautetaan uimataidon oppimista myöhemmässä vaiheessa, lisätään vesiturvallisuutta ja luodaan perheiden välisiä sosiaalisia kanssakäymisiä.

• Vauvauinnin voi aloittaa, kun lapsi on vähintään 3 kuukautta vanha ja painaa vähintään 5kg
  • Uinti tapahtuu puhtaassa 32 asteisessa vedessä koulutetun ohjaajan läsnäollessa
  • Vauvoilla on hyvä olla uimahousu/- puku, jossa on kireä lahkeensuu.
  • Uikkareiden alle ei laiteta vaippaa.

Vauvaryhmä on tarkoitettu yhdelle vauvalle ja yhdelle tai kahdelle vanhemmalle (1+1 pirpanahinnalla, jos kaksoset niin ottakaa yhteyttä hinnan osalta)

Perheryhmä on tarkoitettu perheille, joissa on kaksi tai useampi lapsi (vauva yli 3kk / 5kg ja vanhempi sisarus). Tarkoitus on koko perheen kanssa nauttia vedestä leikkien ja laulaen.

Pirpanaryhmä yhdelle lapselle (1,5v - 3v lapsi) ja vanhemmalle.

Hämeenlinnan Uimaseuralle on myönnetty turvallisen vauvauintipaikan diplomi Hämeenlinnan uimahalliin, sekä Voutilakeskukseen. Turvallisen vauvauinnin diplomit myöntää Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry.

Hämeenlinnan Uimaseura järjestää vauvauinteja Voutilakeskuksessa sekä HML uimahllissa lauantaiaamupäivisin.
Ryhmät ovat puolen tunnin pituisia, ja ryhmissä voi olla eri ikäisiä, aloittelevia tai kokeneempia polskijoita.

HUOM!  Vauva- ja perheuinnit on siirretty Hämeenlinnan Uimahalliin syksyn 2020 ajaksi.

Kauden 2020 vauvauintijaksot:

1. jakso aika 18.1 - 14.3.2020, 8 opetuskertaa

2. jakson aika 28.3 - 23.5.2020, 8 opetuskertaa (PERUTTU)

3. jakso aika 5.9 - 24.10.2020, 8 opetuskertaa (HUOM! Aloituspäivä muuttunut) HML uimahalli

4. jakso aika 31.10. - 19.12.2020, 8 opetuskertaa, HML uimahalli

Katso hinnasto.

Ryhmiä järjestetään erikseen niille, jotka ovat vauvauinnissa ensimmäistä kertaa (ensikertalaiset) ja niille, jotka ovat ryhmissä jo aiemmin olleet mukana (vanhat konkarit).

Ryhmien ajat:

Lauantai klo 9.30 - 10 (ensikertalaiset, valokuvaus)

Lauantai klo 10 - 10.30 (vanhat konkarit, valokuvaus)

Lauantai klo 10.30 - 11 (ensikertalaiset, valokuvaus)

Lauantai klo 11 - 11.30 (perheryhmä ja pirpanat, valokuvaus)

Lauantai klo 11.30 - 12 (vanhat konkarit, ei kuvausta)

Lauantai klo 12 - 12.30 (perheryhmä ja pirpanat ryhmä 2, ei kuvausta)