Hinnasto Lasten kurssit

Lasten kurssien ja opetuksen hinnasto 1.8.2018 alken:

Ilmoittautuminen on sitova, vain yksi ryhmä / lapsi ilmoittautuessasi.

Lapsi-vanhempi -ryhmien hinnat:

115€/8krt, sisaralennukset ja uusinta-alennukset eivät ole voimassa lapsi-vanhempi -ryhmissä.

Hinnat ryhmille, joissa vanhempi ei ole mukana:

9 kerran ryhmät:

- lauantaisin 99€

- sunnuntaiaamuisin ja arkisin 99€ tai 105€ (arkisin aukioloaikana järjestettävissä ryhmissä sisäänpääsy uimahalliin ei sisälly hintaan)

- sunnuntai-iltaisin 105€

8 kerran ryhmät:

- lauantaisin 94€ (peuhulat 90€)

- sunnuntaiaamuisin ja arkisin 94€ tai 99€ (arkisin aukioloaikana järjestettävissä ryhmissä sisäänpääsy uimahalliin ei sisälly hintaan)

- sunnuntai-iltaisin 99€

kevään / syksyn pituisen Vesirallin hinta:

- 180 € /190€ / 210 € (arkisin aukioloaikana järjestettävissä ryhmissä sisäänpääsy uimahalliin ei sisälly hintaan)

- jos opetuskertoja on lukukauden aikana tavallista vähemmän, hinta on hieman pienempi

Kurssimaksu sisältää tapaturmavakuutuksen ohjatun toiminnan ajaksi.

Kurssimaksu sisältää jäsenyyden niiden kuukausien ajalle, joina kurssi on käynnissä. Jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 40€ / 12 * kurssin kesto kuukausissa. Lukukauden pituisen kurssin osallistujat ovat jäseniä koko sen vuosipuolikkaan ajan, jona kurssi järjestetään. Tällöin jäsenmaksun osuus on 20€ kurssihinnasta.

Laskutuslisä postitse lähetettävästä laskusta on 10€.

Alennuksista:

1. Sisaralennukset 1.7.2017 alkaen: Jos yhdestä lapsesta maksetaan täysi hinta, niin toisen lapsen uimakoulun samassa jaksossa saa hintaan 75€, kolmannen lapsen hintaan 50€, neljännen 25€ ja viidennen ilmaiseksi. Huom! Sisaralennus lasketaan aina halvimmasta kurssista. SISARALENNUKSET KEVÄÄN / SYKSYN PITUISEN RYHMÄN YHTEYDESSÄ: Sisaralennushinnat lasketaan aina vesipehula-, alkeisuimakoulu-, ja jatkouimakouluryhmiin osallistuvien lasten hinnoista, jos mahdollista. Jos kaksi lasta osallistuu samaan aikaan lukukauden pituiseen ryhmään, sisaralennushinta toisesta on 150€, kolmannesta 100€ ja neljännestä 50€.
  2. Muut alennukset 1.1.2018 alkaen: Mikäli lapsi käy uudestaan Alkeisuimakoulu 1:n, Vesipeuhulan ilman vanhempaa tai 8-9 kerran vesirallin, on uusinnan hinta 60€. Alkeisuimakoulu 2:n ja jatkouimakoulu I:n uusinta maksaa 80€. Kevään / syksyn pituisen ryhmän uusiminen maksaa 160€.
  3. Esimerkit lukukauden pituisen vesirallin uusintahinnan muodostumisesta: 1. jos kävit viimeksi kalat 9 kerran kurssina ja nyt ilmoittaudut kevään pituiseen kalakurssiin, joka jatkuu norppina - maksat uusintahinnan 2. jos kävit viimeksi kevään pituisen kalat-norpat -kurssin ja seuraavaksi käyt syksyn pituisen norpat-delfiinit -kurssin, uusit norppaosuuden ja maksat uusintahinnan. Lukukauden pituisen vesirallin hinta uusinta-alennuksen kanssa on aina 160€.
  4. Alennuksia ei voi yhdistää.

Sisaralennuksen ja kurssin uusimisen saa muuttamalla itse sähköpostiin tulevan laskun summan oikeaksi ja kirjoittamalla ilmoittautumisen yhteydessä "tiedoksi uimaseuralle" -kenttään "uusinta" tai sen lapsen nimen, kenestä maksetaan täysi hinta. Muista käyttää viitenumeroa!

Kaikki uimaopetusryhmään osallistuvat on vakuutettu tapaturman varalta ohjatun ryhmätoiminnan ajaksi, uimaseuran jäsenmaksu kurssin ajaksi sisältyy kurssin hintaan.

Lasten kurssien maksuehdot  >> Maksuehdot