Vesipeuhula 2

Vesipeuhula 2 on tarkoitettu 3-4 -vuotiaille lapsille, jotka eivät osaa vielä uida. Kurssi on tarkoitettu käytäväksi Vesipeuhulan jälkeen tai rohkeasti sukelteleville ensikertalaisille ja järjestetään erityisesti niille lapsille, jotka jo osaavat Vesipeuhulan opit, mutta ovat edelleen liian nuoria osallistumaan enemmän keskittymistä vaativiin alkeisuimakoulu 1:een ja alkeisuimakoulu 2:een.

3-4 -vuotiaille rohkeasti sukelteleville lapsille Vesipeuhula 2 on ensimmäiseksi ryhmäksi Alkeisuimakoulu 2:ta parempi vaihtoehto!

Seuraava uimakoulujakso Hämeenlinnan uimahallissa uimahallissa alkaa maaliskuussa. Ilmoittautumiset aukeavat su 17.3 klo 21.

Lähtövaatimukset:

Vesipeuhulakurssin kaikkien suoritusten osaaminen tai uskallus sukellella rohkeasti.

Kurssin tavoite:

Vesipeuhula 2:ssa jatketaan Vesipeuhulakurssin jälkeen (sukeltamaan uskaltaville!) veteen tutustumista leikkien ja pelien maailmassa.

Ryhmässä  ollaan ilman vanhempia HML uimahallin lasten altaan matalassa päässä ja yhdessä ohjaajien kanssa luodaan mukava leikkihetki. Ryhmää järjestetään myös vanhempi-lapsi -ryhmänä HML uimahallin nostopohja-altaassa (vanhempi on altaassa mukana). Nostopohja-altaassa vanhempi-lapsi -ryhmissä vesi on lämmitetty yli 30 asteiseksi ja apuna käytetään speedon kelluntapukuja.

Lapsi oppii sukeltamaan, kellumaan, liukumaan ja potkimaan jne. pelien, leikkien ja seikkailuratojen avustuksella.

Kurssin tavoitteena on jatkaa veteen tutustumista ja syventää perustaitoja, ei vielä siis varsinainen uimataiton oppiminen.

Tavoitteena myös Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton varhaistaitomerkkiin vaadittavat suoritukset, sekä kelluminen vatsallaan ja selällään, liukuminen vatsallaan, delfiinihyppy ja potkut liukuasennossa.

Vesipeuhula 2 -ryhmiä järjestetään syvemmässä vedessä vanhempi-lapsi -ryhminä

SEKÄ matalassa lasten altaassa ohjaajien ja lasten välisenä opetustuokiona ilman vanhempaa.

Vesipeuhuloista ja alkeisuimakoulu 1:stä:

Vesipeuhulan ja vesipeuhula 2:n opetussisällöt vastaavat alkeisuimakoulu 1:n sisältöjä, mutta peuhulat on tarkoitettu 3-4 -vuotiaille, kun taas alkeisuimakoulu 1 on tarkoitettu 5+ vuotiaille. Uimakoulujen etenemiskaaviosta näet kuinka peuhuloista ja alkeis 1:stä on tarkoitus siirtyä eteenpäin.

Hinta hinnasto

Seuraava uimakoulujakso (jakso 2 / 2019)

Seuraava uimakoulujakso Hämeenlinnan uimahallissa alkaa maaliskuussa. Ilmoittautumiset aukeavat su 17.3 klo 21.

Ryhmävaihtoehdot jaksossa 2 / 2019

- HML uimahalli la 23.3. - 25.5.2019 (ei 20.4) (9krt/99€) klo 9.40 - 10.25 (lasten allas, matala pää)

- HML uimahalli su 24.3. - 26.5.2019 (ei 21.4) (9krt/105€) klo 9.40 - 10.25 (lasten allas, matala pää)

- HML uimahalli su 24.3. - 26.5.2019 (ei 21.4) (9krt/125€) klo 9.30 - 10 (nostopohja-allas / allasaika, vanhempi on mukana altaassa) (tässä ryhmässä vesi on yli 30 asteista)