Alkeisuimakoulu 9 - 13 -vuotiaille

Alkeisuimakoulu 9 - 13 -vuotiaille

Hämeenlinnan Uimaseuran järjestämä uimakoulu 9-13  -vuotiaille. Nyt on erinomainen mahdollisuus oppia uimaan!

- Hämeenlinnan uimahallissa lauantaisin 26.1. - 16.3 klo 18.15-19.15 (8 krt) (allasaika) (ala-allas)

Ilmoittautuminen aukeaa 23.12. klo 21

Nuorten alkeisuimakoulu kevään ensimmäisessä jaksossa on valitettavasti peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Ryhmä on tarkoitettu nuorille, jotka eivät vielä osaa uida. Ryhmässä harjoitellaan vesirohkeutta, sukeltamista, kellumista ja liukumista sekä potkuja ja alkeisuintia. Tavoite on yli 10m uimataito.

Hinta: 94€ / 8krt, (sisältää jäsenmaksun kurssin ajaksi (26.1-16.3 osuus on 20€ kurssin hinnasta), sekä vakuutuksen ohjatun harjoittelun ajalle).

Ryhmässä käytetään naisten ja miesten isoja pukkareita, altaalle ja sieltä pois kuljetaan ensimmäisen kerran jälkeen itsenäisesti. Kurssin kellonajaksi merkitty aika on allasaika.

Uima-asu, pyyhe, laudeliina. Suosittelemme myös uimalasien ja -lakin käyttöä.

Lisätiedot:
toimisto@hameenlinnanuimaseura.net