Harrasteryhmä / Junior lifesaver

Harrasteryhmä nuorille, 12-17 -vuotiaille, kevät 2019

HML uimahallissa sunnuntaisin 27.1 - 26.5. klo 19.05 - 19.55 JA tiistaisin klo 20-21 (allasaika) (iso allas).

Harrasteryhmä on tarkoitettu nuorille uimareille, jotka haluavat harrastaa uintia säännöllisesti ja oppia uimaan kunnolla. Ryhmässä uivat 12-17 vuotiaat nuoret, jotka pystyvät uimaan 200 metriä josta 50 metriä selällään. Tämän lisäksi on hyvä osata jo rintauinnin ja krooliuinnin tekniikan pääperiaatteet.

Ryhmässä keskitytään uintitekniikoiden ja monipuolisen harjoittelun oppimiseen, sekä vesipalloon, uinnin taitosuorituksiin ja muihin vesiliikuntamuotoihin. Harjoitusten on tarkoitus olla hauskoja tapahtumia, mutta myös suunnitelmallisia ja tavoitteellisia.

Harrasteryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita, mutta ryhmässä harjoitellaan kilpauintitekniikoita ja ryhmäläiset voivat halutessaan tähdätä esim. koulujenvälisiin uintikilpailuihin, tai seuran sisäisiin kilpailuihin (järjestetään 2 kertaa vuodessa). Mikään ei estä lunastamasta Uimaliiton kilpailulisenssiäkään.

Ryhmässä opetellaan myös Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton ”Junior lifesaver” -kerhon hengen mukaisesti hengenpelastusuintia ja kaikkea siihen liittyvää (vedestä pelastaminen, elvytys, erilaiset teemaan liittyvät taidot ja hauskat kisat).

Paikka ja harjoitusaika

Kevään 2019 ryhmä järjestetään  HML uimahallissa sunnuntaisin 27.1 - 26.5. klo 19.05 - 19.55

JA tiistaisin klo 20-21 (allasaika) (iso allas).

Ilmoittautuminen aukeaa 23.12 klo 21.

Ryhmän harjoitusaika on sama kuin allasaika. Paikalle kannattaa siis tulla vähintään 15 minuuttia aikaisemmin.

Pukuhuoneet

Käytämme isoja yleidöpukuhuoneita

Varusteet

Varustukseksi tarvitset uima-asun, uimalasit ja uimalakin (jos pitkät hiukset)

Hinta

Osallistumisen hinta on 200€ / kevät (sisältää jäsenmaksun kurssin ajaksi (27.1-26.5 osuus on 20€ kurssin hinnasta), sekä vakuutuksen ohjatun harjoittelun ajalle).

Lisätiedot:

toimisto (at)hameenlinnanuimaseura.net, puh.050-4015000