Harrasteryhmä

Harrasteryhmä 12-17 -vuotiaille, Syksy 2018

Harrasteryhmä on tarkoitettu nuorille uimareille, jotka haluavat harrastaa uintia säännöllisesti ja oppia uimaan kunnolla. Ryhmässä uivat 12-17 vuotiaat nuoret, jotka pystyvät uimaan 200 metriä josta 50 metriä selällään. Tämän lisäksi on hyvä osata jo rintauinnin ja krooliuinnin tekniikan pääperiaatteet.

Jos uimataito on alle 200m, voi osallistua yläkouluikäisten uimaopetusryhmään, jonka kuvaukseen pääsee tämän sivun vasemmasta palkista

Ryhmässä keskitytään uintitekniikoiden ja monipuolisen harjoittelun oppimiseen, sekä vesipalloon, uinnin taitosuorituksiin ja muihin vesiliikuntamuotoihin. Harjoitusten on tarkoitus olla hauskoja tapahtumia, mutta myös suunnitelmallisia ja tavoitteellisia.

Harrasteryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita, mutta ryhmässä harjoitellaan kilpauintitekniikoita ja ryhmäläiset voivat halutessaan tähdätä esim. koulujenvälisiin uintikilpailuihin, tai seuran sisäisiin kilpailuihin (järjestetään 2 kertaa vuodessa). Mikään ei estä lunastamasta Uimaliiton kilpailulisenssiäkään.

Ryhmä järjestetään yhdistettynä Junior Lifesaver -ryhmän kanssa, joten ryhmässä harjoitellaan myös hengenpelastustaitoja

Paikka ja harjoitusaika

Syksyn 2018 ryhmät järjestetään  HML uimahallissa su 2.9. - 16.12. klo 19.05 - 19.55 (allasaika) (iso allas) (ei harjoituksia 4.11.)

Ilmoittautuminen aukeaa 15.6. klo 17

Ryhmän harjoitusaika on sama kuin allasaika. Paikalle kannattaa siis tulla vähintään 15 minuuttia aikaisemmin.

Pukuhuoneet

Käytämme isoja yleidöpukuhuoneita

Varusteet

Varustukseksi tarvitset uima-asun, uimalasit ja uimalakin (jos pitkät hiukset)

Hinta

Osallistumisen hinta on 165€ / syksy (sisältää jäsenmaksun kurssin ajaksi (1.7.-31.12.2018 osuus on 20€ kurssin hinnasta), sekä vakuutuksen ohjatun harjoittelun ajalle).

Lisätiedot:

toimisto (at)hameenlinnanuimaseura.net, puh.050-4015000