Lammin uimahalli

Lammin uimahallissa on 4 kpl 25-metrin pituista rataa, terapia-allas (jonka vedenpinnan korkeutta saa säädettyä, käytetään lasten uimaopetuksessa madalletulla vedenpinnalla) sekä lasten kahluuallas.

Uimahallin yhteydessä on kuntosali. Lammin uimahallin kanssa samassa rakennuksessa on myös liikuntahalli.

Osoite

Lamminraitti 37, 16900 Lammi

Linkki sijaintiin Google mapsissa ja ajo-ohje

Matka seuran toimistolta Palokunnankatu 15 d:stä on 35km, ajoaika 34min

Kuva uimahallista, saapuminen ja parkkipaikat näkyvät kuvassa vieressä

Järjestettävät ryhmät

Alkeisuimakoulu 1

Alkeisuimakoulu 2

Jatkouimakoulu I

Jatkouimakoulu II

Vesiralli sammakot ja kalat

Lammin uimahallille Lahti-Tampere -tieltä
Lammin uimahallille

Ohjeita vanhemmille

Sisäänkäynti:

Uimahalliin pääsette liikuntahallin ovesta 30m uimahallin ovesta oikealle (klo 17 jälkeen, kun uimahalli on yleisöltä sulkeutunut)..

Infotilaisuudet:

Ensimmäisellä kerralla pidetään infotilaisuuksia uimahallin aulassa ennen uimakoulujen alkua, infotilaisuuksissa käytävät asiat on luettavissa tällä sivulla.

Infot pidetään noin 15-20 minuuttia ennen ryhmän alkamisaikaa.

Pukuhuoneet:

Käytössämme ovat naisten ja miesten pukuhuoneet. Huoltaja tuo lapsen pukuhuoneeseen oman sukupuolensa mukaisesti. Pukuhuoneissa on lukolliset kaapit, joiden käytöstä kerrotaan alkuinfossa ensimmäisen uintikerran yhteydessä. Huoltaja hoitaa lapsen uintikuntoon pukuhuoneessa, eli uintivarusteet ovat valmiiksi katsottuina, vaatteet riisuttuina, uima-asua ei vielä pueta päälle vaan se otetaan käteen.

Ryhmän alkamisaikaan ohjaaja pyytää lapset jonoon, ja he lähtevät suihkutiloihin. (ei koske vesipeuhulaa, jossa vanhempi on mukana altaassa)

Vastuu lapsesta siirtyy uimaopettajalle, kun hän vastaanottaa lapsen huoltajalta ja he siirtyvät pukuhuoneesta suihkutiloihin.

Vastuu lapsesta siirtyy takaisin huoltajalle, kun lapsi palautetaan hänelle ryhmäpukuhuoneeseen tunnin jälkeen. Vanhemman tulee olla valmiina pukuhuoneessa kun lapsi sinne saapuu, sillä uimaopettaja ei voi jättää lasta ilman valvontaa. Kuitenkaan vanhempi ei voi jäädä pukuhuoneeseen uimakoulutunnin ajaksi, vaan hän voi viettää aikaa uimahallin aulassa, käydä lenkillä tai kuntosalilla Liikuntahallit oy:ltä erikseen ostettavalla kuntosalikortilla.

Varusteet:

Uima-asu, pyyhe, laudeliina, uimalasit ja uimalakki. Uimalasien käyttöä suositellaan, jotta sukeltaminen on miellyttävää ja uidessa näkee. (Lakki ei ole pakollinen, mutta suositellaan kaikille, hygieniasyistä ja lämmön pitämiseksi).

Pyyhkeet jätetään pukuhuoneeseen omille paikoilleen sekaantumisen välttämiseksi, ja laudeliinat kerätään koriin, jonka ohjaaja ottaa mukaan suihkutiloihin.

Pukuhuoneesta suihkutiloihin:

Tunnin alkamisaikaan opettaja pyytävää ryhmänsä lapset jonoon. Nimenhuuto tapahtuu vasta altaalla.

Uimaopettajan johdolla lapset menevät suihkuun ja siitä uimaan.

Jos ryhmässä on kaksi naisohjaajaa (pyrimme, että ohjaajia on mies ja nainen) ottavat ohjaajat valmiiksi riisutut lapset naisten pukuhuoneeseen ja sieltä sitten naisten suihkuun. Tunnin päätteeksi lapset palautetaan samaa reittiä.

Mikäli myöhästytte ja lapset ovat jo lähteneet pukuhuoneista altaille, tuokaa lapsenne altaalle itse, suihkun kautta.

Uimaopetus altaalla:

Opetus tapahtuu tasasyvyisessä 90cm Lasten altaassa tai Ison altaan radoilla / poikittain isossa altaassa.

Opetuksen päätyttyä ohjaaja vie lapset suihkuun ja saunaan ja lopuksi tuo heidät pukuhuoneeseen, jossa huoltaja ottaa lapsen vastuulleen.

Kaikissa uimakouluryhmissä lasten on tarkoitus olla altaalla keskenään ohjaajien kanssa. (ei koske vesipeuhulaa)

Viimeisellä uintikerralla kaikki vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan opetusta, silloin ohjaajat jakavat tunnin päätteeksi diplomit, joihin on merkittynä suositus seuraavasta ryhmästä.

Allastiloihin voi mennä ainoastaan sisäkäyttöön tarkoitetuilla kengillä tai paljailla, pestyillä jaloilla.

Poissaolot:

Yhden kerran satunnaisista poissaoloista uimakoulusta ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Pitempiaikaisista poissaoloista olisi hyvä ilmoittaa.

Ilmoittautumisen ja perumisen ehdot

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot