Voutilakeskus

Vesirallin Sammakot

Erityisryhmät

Ohjeita vanhemmille

HUOM! Vauvauinteja koskeva info lähetetään sähköpostilla osallistujille. Jos olet osallistumassa vauva- tai perheuintiryhmään, etkä ole saanut infosähköpostia, ota yhteyttä toimisto@hameenlinnanuimaseura.net

Sisäänkäynti:

Uimahalliin pääsette pääovesta.

Infotilaisuudet:

Ensimmäisellä kerralla pidetään infotilaisuuksia uimahallin aulassa ennen uimakoulujen alkua, infotilaisuuksissa käytävät asiat on luettavissa tällä sivulla. Info pidetään noin 15 minuuttia ennen ryhmän alkua.

Pukuhuoneet:

Käytössämme ovat naisten ja miesten pukuhuoneet. Pukuhuoneet ja uima-allas löytyvät pääovesta sisään ja vasemmalle.

Varusteet:

Ohjeet eivät koske vauvauinteja!

Uima-asu, pyyhe, laudeliina, uimalasit ja uimalakki. Uimalasien käyttöä suositellaan, jotta sukeltaminen on miellyttävää ja uidessa näkee. (Lakki ei ole pakollinen, mutta suositellaan kaikille, hygieniasyistä ja lämmön pitämiseksi).

Pukuhuoneesta suihkutiloihin:

Ohjeet eivät koske vauvauinteja!

Tunnin alkamisaikaan opettaja pyytävää ryhmänsä lapset jonoon. Nimenhuuto tapahtuu vasta altaalla.

Uimaopettajan johdolla lapset menevät suihkuun ja siitä uimaan. Opettaja avustaa tarvittaessa uima-asun lapsen päälle. Uima-asun pukemista kannattaa kuitenkin harjoitella kotona, suihkuhuoneessa toimiminen sujuu jouhevammin kun lapset osaavat pukea itselleen uima-asun.

Mikäli myöhästytte ja lapset ovat jo lähteneet pukuhuoneista altaille, tuokaa lapsenne altaalle itse, suihkun kautta.

Uimaopetus altaalla:

Ohje ei koske vauvauinteja!

Opetuksen päätyttyä ohjaaja vie lapset suihkuun ja saunaan ja lopuksi tuo heidät pukuhuoneeseen, jossa huoltaja ottaa lapsen vastuulleen.

Kaikissa uimakouluryhmissä lasten on tarkoitus olla altaalla keskenään ohjaajien kanssa.

Viimeisellä uintikerralla kaikki vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan opetusta, silloin ohjaajat jakavat tunnin päätteeksi diplomit, joihin on merkittynä suositus seuraavasta ryhmästä.

Allastiloihin voi mennä ainoastaan sisäkäyttöön tarkoitetuilla kengillä tai paljailla, pestyillä jaloilla.

Poissaolot:

Yhden kerran satunnaisista poissaoloista uimakoulusta ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Pitempiaikaisista poissaoloista olisi hyvä ilmoittaa.

Ilmoittautumisen ja perumisen ehdot

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Voutilakeskukseen