Tule meille töihin!

23.11.2022

Hämeenlinnan uimaseura Ry on virkeä 110 – vuotias uintiurheilun erikoisseura. Liikutamme viikoittain noin 650-750 ihmistä vauvasta vaariin tarjoamalla jokaiselle osallistujalle omalle lähtökohdalle sopivaa uinnin opetusta ja uintiharjoittelua.

Haemme laadukkaan toimintamme tueksi LASTEN KURSSIOHJAAJIA.

Työssäsi olet osa taitavaa uimaopettajien porukkaamme. Alkuun pääset toimimalla apuohjaajana kokeneemman uimaopettajan kanssa. Sinua koulutetaan säännöllisesti seuramme sisäisissä koulutuksissa. Osaamisesi ja taitojesi lisääntyessä sinulla on mahdollisuus kouluttautua lisää ja edetä lasten, vauvojen tai aikuisten kurssien pääohjaajaksi. Työtä tehdään viikonloppuisin pääosin Hämeenlinnan uimahallissa.

Olemme monelle hämeenlinnalaiselle nuorelle ensimmäinen työpaikka ja työhön ei vaadita aikaisempaa uintitaustaa. Tärkein vaatimus on aktiivinen, innostava ja positiivinen työote sekä halua oppia uutta hienon lajimme parissa.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi tai ota rohkeasti yhteyttä 11.12. mennessä kurssivastaavaamme Iina Saloseen iina@hmlus.fi tai 050 401 5000.