Vauvat ja perheet

VAUVAUINTI Hämeenlinnan Uimaseurassa

Vauvauinti on perheen yhteinen iloinen leikkihetki vedessä.

Vauvauintien tarkoituksena on saada lapsi nauttimaan vedessä olemisesta ja tehdä hänestä veden ystävä. Vauvauinnissa edesautetaan uimataidon oppimista myöhemmässä vaiheessa, lisätään vesiturvallisuutta ja luodaan perheiden välisiä sosiaalisia kanssakäymisiä.

• Vauvauinnin voi aloittaa, kun lapsi on vähintään 3 kuukautta vanha ja painaa vähintään 5kg
  • Uinti tapahtuu puhtaassa 32 asteisessa vedessä koulutetun ohjaajan läsnäollessa
  • Vauvoilla on hyvä olla uimahousu/- puku, jossa on kireä lahkeensuu.
  • Uikkareiden alle ei laiteta vaippaa.

Hämeenlinnan Uimaseuralle on myönnetty turvallisen vauvauintipaikan diplomi Hämeenlinnan uimahalliin, sekä Voutilakeskukseen. Turvallisen vauvauinnin diplomit myöntää Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry.

Voutilakeskuksessa diplomi tarkoittaa esim. sitä, että Hämeenlinnan uimaseura järjestää ryhmänsä ennen kuin altaassa on ollut muita toimijoita samana päivänä.

Uudet ryhmät alkavat syksyn seuraavassa jaksossa 19.1.2019.

Ilmoittautumiset näihin ryhmiin aukeavat la 22.12 klo 15.

Hämeenlinnan Uimaseura järjestää vauvauinteja Voutilakeskuksessa lauantaiaamupäivisin.
Ryhmät ovat puolen tunnin pituisia, ja ryhmissä voi olla eri ikäisiä, aloittelevia tai kokeneempia polskijoita.

Kevään vauvauintijaksot:

1. jakson aika 19.1. - 16.3.2018 (ei 2.3), 8 opetuskertaa (ilmoittautuminen tälle jaksolle aukeaa la 22.12 klo 15..)

Huom! Tässä jaksossa ryhmillä ei ole valokuvausta. Hinta on siten myös alhaisempi, katso hinnasto

2. jakson aika on 30.3 - 25.5.2018, 8 opetuskertaa (ei pääsiäisenä 20.4). Ilmoittautuminen tälle jaksolle aukeaa la 16.3 klo 15.

Ilmoittautumiset löytyvät ylävalikosta (mobiililaitteet) tai sivun vasemman reunan valikosta (perinteinen)

Ryhmiä järjestetään erikseen niille, jotka ovat vauvauinnissa ensimmäistä kertaa (ensikertalaiset) ja niille, jotka ovat ryhmissä jo aiemmin olleet mukana (vanhat konkarit)

Ryhmien ajat jakso 1/2019:

Lauantai klo 9.30 - 10 (vauvat - ensikertalaiset)

Lauantai klo 10 - 10.30 (vauvat - vanhat konkarit)

Lauantai klo 10.30 - 11 (vauvat - ensikertalaiset)

Lauantai klo 11 - 11.30 (vauvat - vanhat konkarit)

Lauantai klo 11.30 - 12 (perheryhmä ja pirpanat)

Ryhmien ajat jakso 2/2019:

Lauantai klo 9.30 - 10 (vauvat - ensikertalaiset)

Lauantai klo 10 - 10.30 (vauvat - vanhat konkarit)

Lauantai klo 10.30 - 11 (vauvat - ensikertalaiset)

Lauantai klo 11 - 11.30 (vauvat - vanhat konkarit)

Lauantai klo 11.30 - 12 (perheryhmä ja pirpanat)

30.3 alkavan jakson uusien vauvauintiasiakkaiden INFo on Voutilakeskuksen aulassa ke 20.3 klo 18.

Vauvaryhmä on tarkoitettu yhdelle vauvalle ja yhdelle tai kahdelle vanhemmalle (1+1 pirpanahinnalla, jos kaksoset niin ottakaa yhteyttä hinnan osalta)

Perheryhmä on tarkoitettu perheille, joissa on kaksi tai useampi lapsi (vauva yli 3kk / 5kg ja vanhempi sisarus). Tarkoitus on koko perheen kanssa nauttia vedestä leikkien ja laulaen.

Pirpanaryhmä yhdelle lapselle (1,5v - 3v lapsi) ja vanhemmalle.

Erityisperheryhmästä lisää tietoa saa >> täältä

Hinnat

kts >> hinnasto.