Vauvat ja perheet

VAUVAUINTI Hämeenlinnan Uimaseurassa

Vauvauinti on perheen yhteinen iloinen leikkihetki vedessä.

Tarkoitus on saada lapsi nauttimaan vedessä olemisesta ja tehdä hänestä veden ystävä. Vauvauinnissa edesautetaan uimataidon oppimista myöhemmässä vaiheessa, lisätään vesiturvallisuutta ja luodaan perheiden välisiä sosiaalisia kanssakäymisiä.

• Vauvauinnin voi aloittaa, kun lapsi on vähintään 3 kuukautta vanha ja painaa vähintään 5kg
  • Uinti tapahtuu puhtaassa 32 asteisessa vedessä koulutetun ohjaajan läsnäollessa
  • Vauvoilla on hyvä olla uimahousu/- puku, jossa on kireä lahkeensuu.
  • Uikkareiden alle ei laiteta vaippaa.

Hämeenlinnan Uimaseuralle on myönnetty turvallisen vauvauintipaikan diplomi Hämeenlinnan uimahalliin, sekä Voutilakeskukseen. Turvallisen vauvauinnin diplomit myöntää Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry.

Voutilakeskuksessa diplomi tarkoittaa esim. sitä, että Hämeenlinnan uimaseura järjestää ryhmänsä aamulla ennen kuin altaassa on ollut muita toimijoita.

Vauvauinnit keväällä 2018

Hämeenlinnan Uimaseura järjestää vauvauinteja Voutilakeskuksessa lauantaiaamupäivisin.

Ryhmät ovat puolen tunnin pituisia, ja ryhmissä voi olla eri ikäisiä, aloittelevia tai kokeneempia polskijoita.

Seuraavat vauva- ja perheuintikurssit alkavat lauantaina 20.1.2018

jakson aika 20.1. - 10.3.2018, 8 opetuskertaa

Huom! Ryhmiä järjestetään erikseen niille, jotka ovat vauvauinnissa ensimmäistä kertaa (ensikertalaiset) ja niille, jotka ovat ryhmissä jo aiemmin olleet mukana (vanhat konkarit)

Ilmoittautumiset löytyvät ylävalikosta (mobiililaitteet) tai sivun vasemman reunan valikosta (perinteinen)

Ryhmien ajat:

Lauantai klo 9 - 9.30 (vauvat - ensikertalaiset)

Lauantai klo 9.30 - 10 (vauvat - ensikertalaiset)

Lauantai klo 10 - 10.30 (vauvat - vanhat konkarit)

Lauantai klo 10.30 - 11 (vauvat - ensikertalaiset)

Lauantai klo 11.15 - 11.45 (vauvat - vanhat konkarit)

Lauantai klo 11.45 - 12.15 (perheryhmä)

Lauantai klo 12.15 - 12.45 (perheryhmä)

Seuraavan jakson uusien vauvauintiasiakkaiden INFO on Voutilakeskuksen ruokasalissa keskiviikkona 10.1. klo 18

Vauvaryhmä on tarkoitettu yhdelle vauvalle ja yhdelle tai kahdelle vanhemmalle (1+1 pirpanahinnalla, jos kaksoset niin ottakaa yhteyttä hinnan osalta)

Perheryhmä on tarkoitettu perheille, joissa on kaksi tai useampi lapsi (vauva yli 3kk / 5kg ja vanhempi sisarus). Tarkoitus on koko perheen kanssa nauttia vedestä leikkien ja laulaen.

Pirpanaryhmä yhdelle lapselle (1,5v - 3v lapsi) ja vanhemmalle.

Erityisperheryhmästä lisää tietoa saa >> täältä

HINNASTO kts >> hinnasto.

Lisätiedot vauvauinnista:

Jenna Väänänen