Vauvat ja perheet

VAUVAUINTI Hämeenlinnan Uimaseurassa

Vauvauinti on perheen yhteinen iloinen leikkihetki vedessä.

Vauvauintien tarkoituksena on saada lapsi nauttimaan vedessä olemisesta ja tehdä hänestä veden ystävä. Vauvauinnissa edesautetaan uimataidon oppimista myöhemmässä vaiheessa, lisätään vesiturvallisuutta ja luodaan perheiden välisiä sosiaalisia kanssakäymisiä.

• Vauvauinnin voi aloittaa, kun lapsi on vähintään 3 kuukautta vanha ja painaa vähintään 5kg
  • Uinti tapahtuu puhtaassa 32 asteisessa vedessä koulutetun ohjaajan läsnäollessa
  • Vauvoilla on hyvä olla uimahousu/- puku, jossa on kireä lahkeensuu.
  • Uikkareiden alle ei laiteta vaippaa.

Hämeenlinnan Uimaseuralle on myönnetty turvallisen vauvauintipaikan diplomi Hämeenlinnan uimahalliin, sekä Voutilakeskukseen. Turvallisen vauvauinnin diplomit myöntää Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry.

Voutilakeskuksessa diplomi tarkoittaa esim. sitä, että Hämeenlinnan uimaseura järjestää ryhmänsä ennen kuin altaassa on ollut muita toimijoita samana päivänä.

Järjestämme kesällä 2018 vauvauintiryhmiä kesäkurssina Voutilakeskuksessa

Keskiviikkoisin klo 17-18.30 välisenä aikana, ryhmät alkavat juhannuksen jälkeen, ilmoittautumiset aukeavat 23.5.

Kesän jälkeen syksyn vauvauintiryhmät alkavat 1.9.2018

Ilmoittautuiset näihin ryhmiin alkavat 27.6. klo 17

Hämeenlinnan Uimaseura järjestää vauvauinteja Voutilakeskuksessa lauantaiaamupäivisin.
Ryhmät ovat puolen tunnin pituisia, ja ryhmissä voi olla eri ikäisiä, aloittelevia tai kokeneempia polskijoita.

Syksyn vauvauintijaksot:

3. jakson aika 1.9. - 27.10.2018 (ei harjoituksia 20.10.), 8 opetuskertaa

Huom! Tässä jaksossa ryhmillä ei ole valokuvausta. Hinta on siten myös alhaisempi, katso hinnasto

4. jakson aika 3.11. - 22.12.2018, 8 opetuskertaa

Ilmoittautumiset löytyvät ylävalikosta (mobiililaitteet) tai sivun vasemman reunan valikosta (perinteinen)

Ryhmiä järjestetään erikseen niille, jotka ovat vauvauinnissa ensimmäistä kertaa (ensikertalaiset) ja niille, jotka ovat ryhmissä jo aiemmin olleet mukana (vanhat konkarit)

Ryhmien ajat:

Lauantai klo 9.30 - 10 (vauvat - vanhat konkarit)

Lauantai klo 10 - 10.30 (vauvat - ensikertalaiset)

Lauantai klo 10.30 - 11 (vauvat - vanhat konkarit)

Lauantai klo 11 - 11.30 (vauvat - ensikertalaiset)

Lauantai klo 11.30 - 12 (perheryhmä)

Seuraavan jakson uusien vauvauintiasiakkaiden INFO on Voutilakeskuksen ruokasalissa

Vauvaryhmä on tarkoitettu yhdelle vauvalle ja yhdelle tai kahdelle vanhemmalle (1+1 pirpanahinnalla, jos kaksoset niin ottakaa yhteyttä hinnan osalta)

Perheryhmä on tarkoitettu perheille, joissa on kaksi tai useampi lapsi (vauva yli 3kk / 5kg ja vanhempi sisarus). Tarkoitus on koko perheen kanssa nauttia vedestä leikkien ja laulaen.

Pirpanaryhmä yhdelle lapselle (1,5v - 3v lapsi) ja vanhemmalle.

Erityisperheryhmästä lisää tietoa saa >> täältä

Hinnat

kts >> hinnasto.