Erityisperheuinti

Erityisvesipeuhularyhmä on tarkoitettu yli 2-vuotiaille erityislapsille / -nuorille ja heidän vanhemmilleen.

Osallistujalla voi olla esimerkiksi liikunta- tai kehitysvamma, mukana ryhmässä voi olla myös perheen toinen lapsi.

Erityisvesipeuhularyhmä järjestetään keväällä 2018 HML uimahallin vesivoimistelualtaasa. Ryhmän allasaika on lauantaisin 13.1. alkaen klo 17-17.45 (allasaika).

Ryhmässä käytetään uinnin apuna Speedo-kelluntaliivejä. Ilmoittautuminen aukeaa vauva- ja perheuintien otsikon alle 16.11. klo 21

Ilmoittautuminen: löytyy sivupalkista tai www.hameenlinnanuimaseura.net/ilmoittautumiset

Ryhmässä ovat käytössä samat käytännöt kuin muissakin perheuintiryhmissä, eli pukuhuoneista tullaan itsenäisesti suihkun kautta altaalle, jossa opetus alkaa ryhmän alkamisaikaan.

Osallistumisen hinta riippuu mukaan tulevan perheen "kokoonpanosta":

Hinnasto

Tervetuloa polskimaan!