Yksityisopetus ja tilausryhmät

Uimaseura tarjoaa uinnin yksityisopetusta, sekä ryhmäopetusta tilauksesta.

Tiedustelut joko sähköpostilla kalle (at) hameenlinnanuimaseura.net, tai puhelimitse numerosta 050 - 401 5000

Hinnat (HML uimahallissa)

/ uimaopettaja / 50 minuuttia opetusta. Toinen tunti ensimmäisen yhteyteen tai toinen opettaja  / 50 minuuttia.

Hinta sisältää opetuksen ja uimaseuran opetusvälineiden käytön. Allasvarausten kustannukset ja mahdolliset sisäänpääsymaksut uimahallin aukioloaikana on erikseen sovittava Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n kanssa.

Seuravuoroilla (klo 20-21) opetuksen hintaan lisätään altaiden vuokran kustannukset. Tällöin vuoroja ei tarvitse varata Liikuntahallit Oy:ltä, eikä uimahallin sisäänpääsyä tarvitse maksaa kassalle.

Tuntivaihtoehtoja

1. Alkeisuinninopetus, lastenallas (1/2 allasta varattavissa kouluille päiväsaikaan)

2. Vesitaitavuus ja kehonhallinta vedessä, vesivoimisteluallas / hyppyallas / iso allas

3. Matkauinti, vesivoimisteluallas / iso allas (tavoitteena oppia uimaan pidempi matka pysähtymättä, 200m uimataitotesti)

4. Uintilajit (rintauinti, krooliuinti, selkäkrooli), vesivoimisteluallas / hyppyallas / iso allas, uintilajin tekniikkaopetusta (yhdellä tunnilla ehtii harjoitella yhtä uintilajia)

5. Vedestäpelastaminen, vesivoimisteluallas / hyppyallas / iso allas

6. Vesijuoksu / vesijumppa, vesivoimisteluallas / hyppyallas / iso allas

7. Vesikoris ja viestit, vesivoimisteluallas / hyppyallas

Autamme mielellämme ryhmällenne sopivan opetuspaketin valinnassa ja kerromme tarkemmin pakettien sisällöstä. Yhteystiedot löytyvät sivun yläosasta.

Altaan nimet kunkin tuntivaihtoehdon perässä tarkoittavat, että tunti pystytään järjestämään niissä altaissa.

Tervetuloa vesiliikunnan pariin!