Kursseille ilmoittautumisen, osallistumisen ja perumisen ehdot

Osallistumiseen sitova ilmoittautuminen

• Ilmoittautumiset vain netissä Suomisportiin ilmoittautumiset linkin kautta
  • Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa puolet kurssimaksusta
  • Suomisportista ryhmän alta löytyvä kausimaksu (toinen osa kurssimaksusta) tulee maksaa eräpäivään mennessä
  • Ilmoittautuminen on sitova, vain yksi ryhmä / henkilö ilmoittautuessasi
  • Väliaikainen jäsenyys:

Kursseille ilmoittautuneet ovat seuran väliaikaisia kurssijäseniä kurssin ajan. Kurssimaksu sisältää jäsenmaksun osuuden 20€.

Vauvauinti kursseilla (8krt) jäsenmaksun osuus kurssin hinnasta on 10€.

Osallistumisen peruminen

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuja joutuu perumaan osallistumisensa kurssille painavasta syystä (loukkaantuminen tmv) tulee hänen ottaa kurssivastaavaan välittömästi yhteyttä asian sopimiseksi.

Ryhmien uudelleenjärjestely ja peruminen

Ryhmien uudelleenjärjestely

Hämeenlinnan Uimaseura pidättää oikeuden yhdistää ryhmiä tai siirtää osallistujia ryhmästä toiseen (myös ryhmän alettua), mikäli jotkut ryhmistä ovat huomattavasti täydempiä kuin toiset. Mikäli ilmoittautumisia tulee alle 50% kurssin maksimiosallistujamäärästä, voi uimaseura perua ryhmän. Tällaisissa tapauksissa asiasta ilmoitetaan asianomaisille erikseen ja kurssimaksut palautetaan ilmoittautuneille.

Uimaseuran järjestämien toimintojen keskeytyminen/peruuntuminen 1.12.2021 lähtien

Mikäli kurssit joudutaan keskeyttämään tai kertoja perumaan uimaseurasta riippumattomista syistä (esim. koronavirus, muu force majeure tilanne), emme lähtökohtaisesti hyvitä näitä kertoja. Tällaiset tapaukset arvioidaan kuitenkin aina tilanteen mukaan.

Vastuu lapsista

Kaikissa lasten ja nuorten ryhmissä vastuu siirtyy ohjaajille altaalla uimakoulun alkamisaikaan ja päättyy altaalla ryhmän päättymisaikaan.

Mikäli lapsi ei osaa itse kulkea pukuhuoneesta suihkun kautta altaalle ja takaisin, on vanhemman tuotava hänet altaalle / haettava sieltä (paljain pestyin jaloin).

10-korttien voimassaoloaika

1.1.2013 jälkeen ostetut 10-kortit ovat voimassa vuoden luovutuspäivästä.

Häus tietosuojaseloste

Maksutavat

Kurssit laskutetaan ennen niiden alkua.

Meillä käy myös Smartum, Eazybreak ja ePassi.

Hämeenlinnan Uimaseura vaatii ohjaajiltaan rikostaustaotteen lasten kanssa toimimiseen

Rikostaustaotteella tarkoitetaan rikosrekisteriotetta, joka on tarkoitettu esitettäväksi työnantajalle, viranomaiselle, oppilaitokselle tai vapaaehtoistoiminnan järjestäjälle Suomessa, kun henkilö ryhtyy toimimaan alaikäisten kanssa.