Kilpauinti

HUOM! Taitureiden ja kilpauimareiden ilmoittautumiset aukeavat ma 17.6 klo 12.

Uintivalmennus Hämeenlinnan Uimaseurassa

Hämeenlinnan Uimaseurassa uimari seuraa uimarin polkua, joka alkaa vauvauinneista ja mahdollistaa uinnin harrastamisen aina aikuisten arvokisoihin sekä Masters-kisoihin asti. Tavoitteena uimarin polulla on tarjota uimarille mahdollisuus kehittyä niin hyväksi vedessä liikkujaksi kuin hän itse haluaa. Kilpauintipuolelle uimari voi siirtyä, kun uimataito ja tekninen osaaminen riittävät. Seurassa on käytössä tasovalmennusjärjestelmä, ja pyrimme löytämään jokaiselle uimarille ryhmän, jonka harjoitus vaatimuksiin uimari on fyysisesti ja henkisesti valmis vastaamaan. Ryhdy kilpauimariksi hyvässä seurassa ja haasta vauhtisi altaassa!

Uimaseuran valmennuspuoli jaetaan kahteen ryhmään joita ovat tekniikkaryhmät(Taiturikoulut) ja kilpauintiryhmiin (R1-R3).

Uimaseuran valmennuspuolen yleisistä asioista vastaa Juuso Rantanen, juuso@hameenlinnanuimaseura.net.

Uimaseuran Taiturikouluista vastaa Jari Mäkäläinen, jari@hameenlinnanuimaseura.net

HUOM!

Päivitämme kilpauintipuolen nettisivuja kesäkuun aikana. Tämä saattaa hankaloittaa sivujen käyttöä entisestään.

HUOMHUOM!

Uudet ryhmät syksylle 2019:

R2 ==> R1/edustus

R3+R4 ==> R2

R5 ==> R3

Taiturikoulut

• Taiturikoulu 1
  • Taiturikoulu 2
  • Taiturikoulu 3

Taiturikoulut ovat kilpauintitekniikan kehittämiseen keskittyviä ryhmiä, eivät vielä varsinaisia kilparyhmiä. Uimari voi kuitenkin halutessaan osallistua joihinkin kilpailuihin.

Tavoitteena on, että taiturikoulu 3:n jälkeen uimari pystyy uimaan 100m sekauinnin kilpailuissa vaadittavalla tekniikalla ja hänellä on myös valmiudet tehdä kilpauintiharjoittelua. Taiturikouluihin tullaan Vesiralliryhmien jälkeen.

Taiturikouluista kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä jari@hameenlinnanuimaseura.net

Kilpauintiryhmät

•  R1/Edustus
  •  R2
  •  R3

Kilpauintiryhmistä kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Juuso Rantaseen juuso@hameenlinnanuimaseura.net

Mastersryhmä

Mastersryhmä on aikuisille suunnattu kilpauintiryhmä. Mikäli sinulla on taustaa kilpauinnista tai halua testata vauhtiasi tositilanteessa, ota yhteyttä toimisto@hameenlinnanuimaseura.net tai  puh 050-4015000. Masters-sarjan alaikäraja on 25 vuotta.

Mastersryhmään voi myös tulla aikuisten harrasteryhmä 2 (entinen GBF-ryhmä)kautta.