Kilpauinti

Uintivalmennus Hämeenlinnan Uimaseurassa

Hämeenlinnan Uimaseuran kilpauntiryhmät muodostuvat uimarin tason mukaan, kehityksen myötä siirryt seuraavaan ryhmään. Kilpauimarin polku alkaa taiturikoulu 1:stä ja päätyy R1:een. Ryhmissä ui maksimissaan 15 uimaria, mutta kuitenkin vähintään noin 10 uimaria.

Taiturikoulut

• Taiturikoulu 1
  • Taiturikoulu 2
  • Taiturikoulu 3

Taiturikoulut ovat kilpauintitekniikan kehittämiseen keskittyviä ryhmiä, eivät vielä varsinaisia kilparyhmiä. Uimari voi kuitenkin halutessaan osallistua joihinkin kilpailuihin. Tavoitteena on, että taiturikoulu 3:n jälkeen uimari pystyy uimaan 100m sekauinnin kilpailuissa vaadittavalla tekniikalla. Taiturikouluihin tullaan Vesiralliryhmien jälkeen.

Taiturikouluista kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Maiju Hyvöseen maiju at hameenlinnanuimaseura.net

Kilpauintiryhmät

• Kilpauintiryhmä 5
  • Kilpauintiryhmä 4
  • Kilpauintiryhmä 3
  • Kilpauintiryhmä 2
  • Kilpauintiryhmä 1

Kilpauintiryhmistä kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Juuso Rantaseen juuso at hameenlinnanuimaseura.net

Mastersryhmä

Mastersryhmä on aikuisille suunnattu kilpauintiryhmä. Mikäli sinulla on taustaa kilpauinnista ja ikää 24+ -vuotta, ota yhteyttä toimisto at hameenlinnanuimaseura.net p.050-4015000

Mastersryhmään voi myös tulla GBF-ryhmän kautta.