Aikuisten uimakoulut

Alkeisuimakoulu

Hämeenlinnan Uimaseuran järjestämä uimakoulu yli 18-vuotiaille.
Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat uimataidottomia. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa.

Kurssin tavoitteena on oppia uimaan tai antaa hyvät valmiudet uimaanoppimiselle ja itseluottamusta vedessä toimimiseen.

Opetusohjelma:
Aluksi harjoitellaan vesirohkeutta ja kokonaan kastautumista. Sitten aletaan harjoitella kellumista, liukumista, potkuja ja lopulta uimista vatsallaan ja selällään.

Varustus:
Uima-asu, pyyhe. Suosittelemme myös uimalasien ja -lakin käyttöä.

Hinta: 240€ / 15krt

HML uimahallissa keskiviikkoisin klo 20.45-21.30 ala-altaassa (vesivoimisteluallas)

Jatkouimakoulu

Aikuisten jatkouimakoulu on tarkoitettu käytäväksi Aikuisten alkeisuimakoulun jälkeen. Osallistua voi toki, vaikka ei olisi käynytkään alkeisuimakoulua.

Lähtötaso:

Uimakoulussa lähdetään siitä, että osallistujat uskaltavat kellua päin ja selällään, liukua ja sukeltaa. Uimataito lähtötasolla 10 metristä enintään 100 metriin.

Uimakoulun tavoite on kehittää uimataitoa ja vesitaitavuutta monipuolisemmaksi ja vahvemmaksi. Opettelemme krooliuintia, selkäkroolia ja rintauintia, sekä tavoittelemme 200 metrin uimataitoa, joka on virallinen pohjoismainen uimataidon mittari.

Tämän kurssin jälkeen on seuraavana aikuisten ryhmänä uintitekniikkakurssi, jossa lähtötasona on tuo 200 metrin uimataito.

Varustus:
Uima-asu, pyyhe. Suosittelemme myös uimalasien ja -lakin käyttöä.

Hinta: 240€ / 15krt

HML uimahallissatiistaisin klo 20.45-21.30 ala-altaassa (vesivoimisteluallas)