Lammin uimahalli

Lammin uimahallissa on 4 kpl 25-metrin pituista rataa, terapia-allas (jonka vedenpinnan korkeutta saa säädettyä, käytetään lasten uimaopetuksessa madalletulla vedenpinnalla) sekä lasten kahluuallas.

Osoite

Lamminraitti 37, 16900 Lammi

Sijainti kartalla

Linkki sijaintiin Google mapsissa ja ajo-ohje

Kuva uimahallista, saapuminen ja parkkipaikat näkyvät kuvassa.

Lammin uimahallille Lahti-Tampere tieltä
Lammin uimahallille

Ohjeita vanhemmille

Sisäänkäynti:

Uimahalliin pääsette liikuntahallin ovesta 30m uimahallin ovesta oikealle (klo 17 jälkeen, kun uimahalli on yleisöltä sulkeutunut)..

Pukuhuoneet ja ryhmien aloitus altaalla: Kaikki ryhmät käyttävät yleisiä naisten- ja miesten pukuhuoneita.

  • Kaikissa ryhmissä vanhemmat saattavat tai lapset kulkevat omatoimisesti pukuhuoneista suihkujen kautta altaalle, jossa kokoontuminen on ryhmän ilmoitettuun alkamisaikaan. 
    HUOM! Suihkussa käytävä ilman uima-asua!
  • Ryhmä päättyy altaalla sen ilmoitettuun päättymisaikaan, jolloin hakijat noutavat tai lapset omatoimisesti menevät suihkujen ja saunan kautta takaisin pukuhuoneisiin. Hakijan tulee olla paikalla ryhmän ilmoitettuun päättymisaikaan!
  • Allastiloihin voi mennä ainoastaan sisäkäyttöön tarkoitetuilla kengillä tai paljailla, pestyillä jaloilla.

Varusteet:

Uima-asu, pyyhe, laudeliina, uimalasit ja uimalakki. Uimalasien käyttöä suositellaan, jotta sukeltaminen on miellyttävää ja uidessa näkee. (Lakki ei ole pakollinen, mutta suositellaan kaikille, hygieniasyistä ja lämmön pitämiseksi).

Uimaopetus altaalla:

  • Opetus tapahtuu lasten altaassa, ala-altaassa (vesivoimisteluallas) tai nostopohja-altaassa.
  • Kaikissa uimakouluryhmissä lasten on tarkoitus olla altaalla keskenään ohjaajien kanssa (vanhempi-lapsi -ryhmät on erikseen mainittu). 
  • Viimeisellä uintikerralla kaikki vanhemmat ovat tervetulleita mukaan uimaan! Viimeisellä kerralla ei ole ohjausta, vaan perheille vapaa uintikerta.

Vastuu lapsista:

  • Kaikissa lasten ja nuorten ryhmissä vastuu siirtyy ohjaajille altaalla uimakoulun alkamisaikaan ja päättyy altaalla ryhmän päättymisaikaan.

Poissaolot:

Yhden kerran satunnaisista poissaoloista uimakoulusta ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Pitempiaikaisista poissaoloista olisi hyvä ilmoittaa.

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠