Hinnasto

Kaikki kurssimaksut sisältävät jäsenmaksun 20€, uimahallin sisäänpääsyn sekä tapaturmavakuutuksen ohjatun toiminnan ajaksi.

Vauvat ja perheet

Vauvauinti (1 lapsi + 2 aikuista)

Vauvauinti (1 lapsi + 1 aikuinen)

(1 lapsi + 2 aikuista)

8krt

16krt

Perheuinti (2 lasta + 2 aikuista)

330€16krt

Taaperouinti (1 lapsi + 1 aikuinen)

(1 lapsi + 2aikuista)

16krt

Lapset ja nuoret

Lapsi-vanhempi kultakalat240€16krt
Lauantain ryhmät210€16krt
Sunnuntain ryhmät220€16krt
Lasten harrasteryhmä190€16krt
Nuorten ryhmät210€16krt
Lammin ryhmät170€13krt

Aikuiset

Vesijuoksu (10-kortti tai kertamaksu)95€ / 12€
Aikuisten kurssit240€15krt
Aikuisten harrasteryhmät220€

Erityisryhmät

Erityisharrasteryhmä190€16krt

Kurssien maksaminen

• Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan puolet kurssimaksusta
  • Toinen puoli kurssimaksusta tulee kausimaksuna näkyviin suomisport palveluun ja se tulee maksaa viimeistään 14.3.2022
  • Poikkeuksena: 8krt kurssit maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Perheuinti maksetaan kolmessa osassa.
  • Meillä käy myös Smartum, Eazybreak ja ePassi. Näitä maksutapoja käytettäessä ota aina ensin yhteys kurssivastaavaan.

Sisarusalennus

• Sisarusalennus on voimassa vain lasten ja nuorten ryhmissä (ei lapsi-vanhempi ryhmässä)
  • Jos yhdestä lapsesta maksetaan täysi hinta, niin toisen lapsen uimakoulun samassa jaksossa saa hintaan lauantaisin 165€ ja sunnuntaisin 175€. Kolmannen ja sitä useamman lasten hinta lauantaisin 135€ ja sunnuntaisin145€.
  • Lammin ryhmissä toisen lapsen saa hintaan 135€, kolmannen ja sitä useamman hintaan 110€.
  • Sisarusalennus lasketaan aina halvimmasta kurssista.
  • Sisarusalennuksen saat käyttöön ilmoittatumisen yhteydessä syöttämällä alennuskoodi-kenttään alennusta vastaavan koodin.
    Toisesta lapsesta koodi: SISARUSALENNUS2
    Kolmannesta ja useammasta lapsesta koodi: SISARUSALENNUS3
  • Sisarusalennusta tulee käyttää halvimpaan kurssiin. Eli ilmoittaessasi lapset lauantain ja sunnuntain ryhmiin, käytä alennus lauantainryhmään ilmoitettavan lapsen kohdalla.
  • Käyttäessäsi alennuskoodia tulee "tiedoksi uimaseuralle" kohtaan lisätä tiedot: täydellä hinnalla ilmoitatun lapsen nimi ja ryhmä, johon hänet on ilmoitettu. Tällä toimenpiteellä estämme koodien väärinkäytön ja mikäli tietoja ei ole annettu, laskutamme täyden hinnan alennuskoodin käyttäjiltä.

Laskutuslisä postitse lähetettävästä laskusta on 10€.