Hinnasto

Kaikki kurssimaksut sisältävät jäsenmaksun 20€, uimahallin sisäänpääsyn sekä tapaturmavakuutuksen ohjatun toiminnan ajaksi.

Vauvat ja perheet

Vauvauinti (1 lapsi + 2 aikuista)

Vauvauinti (1 lapsi + 1 aikuinen)

8krt

16krt

Perheuinti (2 lasta + 2 aikuista)

333€16krt

Taaperouinti (1 lapsi + 1 aikuinen)

243€16krt

Lapset ja nuoret

Sisarusalennusta koskevat ohjeet löytyvät alempaa tältä sivulta

Lapsi-vanhempi kultakalat243€16krt
Lauantain ryhmät213€16krt
Sunnuntain ryhmät223€16krt
Lasten harrasteryhmä193€16krt
Nuorten ryhmät213€16krt
Lammin ryhmät173€13krt

Aikuiset

Vesijuoksun ja -jumpan 10-kortti95€
Vesijuoksun ja -jumpan kertamaksu15€
Aikuisten kurssit243€15krt
Aikuisten harrasteryhmät223€

Kurssien maksaminen

• Kurssimaksu maksetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen erä suomisportista maksut kohdasta 15.9.2022 mennessä.
  • Poikkeuksena: 8krt kurssit maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Perheuinti maksetaan kolmessa osassa. Vesijuoksun ja -jumpan 10-kortit maksutavat löydät ryhmien infosivulta.
  • Aikuisten maksuja maksutapoina käyvät myös Smartum, Eazybreak ja ePassi. Näitä maksutapoja käytettäessä ota aina ensin yhteys toimistoon.

Sisarusalennus

• Sisarusalennus on voimassa vain lasten ja nuorten ryhmissä (ei lapsi-vanhempi ryhmässä)
  • Jos yhdestä lapsesta maksetaan täysi hinta, niin toisen lapsen uimakoulu on lauantaisin 173€ ja sunnuntaisin 183€. Kolmannen ja sitä useamman lapsen hinta lauantaisin 143€ ja sunnuntaisin153€.
  • Lammin ryhmissä toisen lapsen hinta on 138€, kolmannen ja sitä useamman hinta 113€.
  • Sisarusalennus lasketaan aina halvimmasta kurssista.
  • Sisarusalennuksen saat käyttöön ilmoittatumisen yhteydessä syöttämällä alennuskoodi-kenttään alennusta vastaavan koodin. HUOM! Sisarusalennus on huomioitu kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä maksettavasta summasta.
    Toisesta lapsesta koodi: SISARUSALENNUS2
    Kolmannesta ja useammasta lapsesta koodi: SISARUSALENNUS3
  • Sisarusalennusta tulee käyttää halvimpaan kurssiin. Eli ilmoittaessasi lapset lauantain ja sunnuntain ryhmiin, käytä alennus lauantainryhmään ilmoitettavan lapsen kohdalla.
  • Käyttäessäsi alennuskoodia tulee "tiedoksi uimaseuralle" kohtaan lisätä tiedot: täydellä hinnalla ilmoitatun lapsen nimi ja ryhmä, johon hänet on ilmoitettu. Tällä toimenpiteellä estämme koodien väärinkäytön ja mikäli tietoja ei ole annettu, laskutamme täyden hinnan alennuskoodin käyttäjiltä.

Laskutuslisä postitse lähetettävästä laskusta on 10€.