Masters

Masters-ryhmä

Mastersryhmä harjoittelee kauden 2019-2020 alkaen 22.8.2019 HML uimahallissa seuraavasti:

• valmennettu harjoitus on to klo 20-21 isossa altaassa (klo 19-20 oheisharjoitus)
  • "lapputreeni" sunnuntaisin klo 10-11 isossa altaassa

Ryhmää valmentaa ammattivalmentaja Ari Ailio

Ryhmän hinta: Ryhmän harjoittelumaksu on kuukausimaksu, joka määräytyy osallistujamäärän mukaan. Keväällä 2019 kuukausimaksu oli 50€. Tämän lisäksi ryhmäläisten on maksettava uimaseuran jäsenmaksu 40€ per vuosi (20€ syys/kevätkausi)

Ryhmään ilmoittautuminen löytyy

www.hameenlinnanuimaseura.net/ilmoittautumiset

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille, jotka osaavat perustekniikat eri uintilajeista (ennen tätä pitäisi olla käytynä Uintitekniikkakurssi, Uintitekniikkakurssi 2 ja vähintään puoli vuotta GBF -ryhmää)

Masters-uinti on aikuisille tarkoitettua uinnin harjoittelua.

Masters-uimareita on pääsääntöisesti kolmenlaisia:

1. osa on entisiä kilpauimareita, jotka haluavat pitää itsensä kunnossa mielilajissaan.
  2. osa on kuntouimareita, jotka kaipaavat kovempia haasteita kuin pelkkää radan edestakaisin kelausta - he tulevat usein aikuisten tekniikkakurssien kautta
  3. osa on uimarilasten vanhempia, jotka innostuvat lajista lastensa myötä.

Osa uimareista osallistuu myös kilpailuihin, joita on tarjolla maailmanmestaruustasoon asti.
Myös Suomen, Euroopan ja Maailmanennätykset noteerataan niin lyhyessä (25m) kuin pitkässäkin (50m) altaassa.

Kilpailuihin osallistumisen alaikäraja on 25v. – tosin Yhdysvalloissa ja toisinaan myös Suomen Masters-kisoissa on sarja myös 20-24 vuotiaille.

Suomessa järjestetään vuosittain kolmet Masters SM-tasoiset kilpailut: loka-marraskuussa pitkän radan mestaruuskisat tammikuussa lyhyen radan sprinttikisat - Supermasters ja maalis-huhtikuussa lyhyen radan mestruuskilpailut.

toimisto@hameenlinnanuimaseura.net, p.050-4015000