Ilmoittautumiset

Nähdäksesi kaikki tarjolla olevat kurssit, rullaa sivun oikeassa reunassa olevaa palkkia alaspäin.

HUOM! Kunkin ryhmän ilmoittautuminen tulee tälle sivulle näkyviin vasta kun ilmoittautuminen ryhmään aukeaa. Jos ryhmää ei löydy listasta, sen ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut.

Myös niiden ryhmien ajat ja paikat, joihin ilmoittautuminen ei ole alkanut vielä, löytyvät sivuston ylävalikosta oikean otsikon alta (Vauvat ja perheet, Lasten kurssit, Nuorten kurssit, Aikuisten kurssit..)

<- Sivupalkista löytyvät ilmoittautumisten aukeamispäivät

Aikuisten uintitekniikkaryhmiä alkaa vielä uusia kevään mittaan, vain ne ryhmät ovat näkyvissä tällä sivulla, joiden ilmoittautumiset ovat käynnissä.

Vauva- ja perheuinteihin, on joitakin hajapaikkoja jäljellä. Ryhmät joihin ei enää mahdu on ilmoittautumisista suljettu. Seuraavat uudet ryhmät alkavat heti pääsiäisen jälkeen, ilmoittautumiset aukeavat 15.2.

Alkeis- ja Jatkouimakouluihin ja Vesipeuhuloihin on joitakin hajapaikkoja jäljellä. Ryhmät joihin ei enää mahdu on ilmoittautumisista suljettu. Seuraavat uudet ryhmät alkavat maalis-huhtikuussa 2018, ilmoittautumiset aukeavat 10.3. klo 21

Vesiralliryhmissä on myös sama tilanne, vain joitakin hajapaikkoja on jäljellä. Maaliskuussa alkaa Sammakkoryhmiä, ilmoittautumiset aukeavat 10.3. klo 21. Muita ryhmiä alkaa elokuussa, niiden ilmoittautumiset alkavat kesäkuussa.

Nuorten ryhmien ovat edelleen käynnissä.

Erityisryhmien ilmoittautumiset ovat käynnissä. Ilmoittautumisia ryhmään otetaan kauden aikana niin kauan kuin tilaa riittää.

Taiturikoulujen ja kilpauintiryhmien ilmoittautumiset ovat auki.

Taiturit ja R5: Jos et ole saanut erikseen tietoa kevään 2018 ryhmästä, ilmoittaudu samaan ryhmään, kuin syksyllä 2017. Jos siirryt taituri 3:sta R5:een, ilmoittaudu yhteisestä valmennusryhmien linkistä. Ilmoittautumislomakkeessa valitaan oikea valmennusryhmä (R5).