Ilmoittautumiset

Nähdäksesi kaikki tarjolla olevat kurssit, rullaa sivun oikeassa reunassa olevaa palkkia alaspäin.

HUOM! Kunkin ryhmän ilmoittautuminen tulee tälle sivulle näkyviin vasta kun ilmoittautuminen ryhmään aukeaa. Jos ryhmää ei löydy listasta, sen ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut.

Myös niiden ryhmien ajat ja paikat, joihin ilmoittautuminen ei ole alkanut vielä, löytyvät sivuston ylävalikosta oikean otsikon alta (Vauvat ja perheet, Lasten kurssit, Nuorten kurssit, Aikuisten kurssit..)

Syksyn seuraavat vauva- ja perheuintiryhmät alkavat 3.11. Voutilassa. Ilmoittautumiset ovat nyt auki.

Syksyn seuraavat aikuisten ryhmät HML uimahallissa alkavat lokakuussa. Ilmoittautuminen aikuisten kursseille on nyt auki.

Kevään Vesipeuhulat, Alkeis- ja Jatkouimakoulut ja Vesirallit alkavat tammikuun lopussa. Ilmoittautuminen aukeaa 23.12 klo 21.

Lammin uimakoulut käynnistyvät taas tammikuussa 2019! Ilmoittautuminen ryhmiin aukeaa 23.12 klo 21. Kurssiaikataulu tulee näkyville joulukuun alussa.

Nuorten ryhmät alkavat jälleen 1.9. ilmoittautumiset aukeavat 15.6. klo 17

Seuraavat lukukauden pituiset Taiturikoulut järjestetään Hämeenlinnan uimahallissa syksyllä 2018. ILMOITTAUTUMINEN taiturikouluihin alkaa 4.7. klo 17.00.

Erityisryhmistä SYVÄN ALTAAN ryhmä aloittaa 2.9. Erityislasten ja MATALAN ALTAAN ryhmät aloittavat vasta 16.9.