Voutilakeskus

Osoite

Pollentie 35, 13500 Hämeenlinna

Sijainti kartalla

Voutilakeskuksen sijaintiin Google mapsissa

Sisäänkäynti Voutilakeskuksen sivuovesta, katso kuva sivun alalaidasta.

Pukuhuoneet:

Käytössämme ovat naisten ja miesten pukuhuoneet. Pukuhuoneet ja uima-allas löytyvät pääovesta sisään ja vasemmalle.

Varusteet:

Uimakouluissa uima-asu, pyyhe, laudeliina, uimalasit ja uimalakki. Uimalasien käyttöä suositellaan, jotta sukeltaminen on miellyttävää ja uidessa näkee. (Lakki ei ole pakollinen, mutta suositellaan kaikille, hygieniasyistä ja lämmön pitämiseksi).

Vauvauinneissa vanhemmalla uima-asu, pyyhe, laudeliina. Uimalakki/hiukset kasteltu suihkussa ennen altaalle tuloa. Vauvauinnissa ei käytetä uintivaippoja, suosittelemme tiukkalahkeista uimapukua. Kokovartalon uimapuku pitää lapsen hieman lämpimämpänä.

Pukuhuoneesta suihkutiloihin:

Käy suihkussa ja pukeudu uima-asuun ennen altaalle tuloa (myös vauvat). Pitkät hiukset kiinni sekä kasteltu suihkussa ja isot korut, kellot -mahdollisesti ihoa raapivat, jätetään pois. 

Lukollisia kaappeja on rajatusti, jätä siis tärkeimmät autoon/vanhemmalle talteen. Ota muut huomioon, jos et tarvitse lukollista kaappia jätäthän sen seuraavalle auki.

​Vauvauinneissa vauvan voi tuoda turvakaukalossa altaille asti. Pohjalle veden pitävä suoja ja pyyhe niin kaukalokin pysyy kuivana.

Saunat
Sauna on yhteinen miehille ja naisille, sinne voi mennä uimapuku päällä tai ottaa sauna pyyhkeen. Suosittelemme saunaan menemistä vasta uinnin jälkeen, ei ennen uintia. 

Poissaolot:

Yhden kerran satunnaisista poissaoloista uimakoulusta ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Pitempiaikaisista poissaoloista olisi hyvä ilmoittaa.

>> Kursseille ilmoittautumisen ja osallistumisen perumisen ehdot

Voutilakeskuksen sisäänkäynti