Yhteistyökumppanit

Valitsimme uudeksi yhteistyökumppaniksemme POP Pankin nopeasti toimivan asiakaspalvelun ja hyvän saavutettavuuden vuoksi.

Hämeenlinnan Uimaseura ja Pihlajalinna ovat tehneet keskinäisen Bonus-sopimuksen. Jäsenten, perheenjäsenten sekä muiden, jotka haluavat osoittaa tukensa seuralle (esim. ystävät, tuttavat, työtoverit, naapurit, kummit jne.), kaikki käynnit Pihlajalinnassa kerryttävät seuralle bonusta. Bonus kertyy kaikista yksityis- ja vakuutuskäynneistä Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa.

Tue seuraa ja tunnistaudu Pihlajalinnan asiakkuusohjelmassa seuran jäseneksi näin:

1. Lataa Pihlajalinna terveyssovellus Play kaupasta.
  2. Kirjaudu sisään/tunnistaudu pankkitunnuksilla.
  3. Siirry kohtaan Bonus (alareunassa).
  4. Valitse yhteisö: Hämeenlinnan Uimaseura ry
  5. Napauta kohtaan "Haluan liittyä Pihlajalinnan bonusasiakkaaksi".
  6. Sovelluksen kautta liität myös alaikäiset lapset mukaan ohjelmaan helposti.

Tai vaihtoehtoisesti näin:

1. Kirjaudu Oma Pihlajalinnaan ja liity kanta-asiakkaaksi maksutta. Muista liittää myös alaikäiset lapset mukaan ohjelmaan lapsen hetu:lla.
  2. Valitse kohta tietosuoja, lue ja hyväksy ehdot.
  3. Siirry kohtaan haluan liittyä mukaan bonusohjelmaan, valitse kyllä sekä pudotusvalikosta Hämeenlinnan Uimaseura.

Kanta-asiakkaaksi liittymällä saat ajankohtaisia etuja ja tarjouksia. Kanta-asiakkuus ei edellytä ostoja. Liitteessä tarkemmat ohjeet liittymiseen.

Ajankohtaiset ja vaihtuvat asiakkuusedut löydät täältä:

HUOM! Kanta-asiakasohjelmaan on mahdollista liittyä myös asioinnin jälkeen.

Mikäli tarvitset apua liittymiseen, voit olla yhteydessä toimistoon 050 401 5000 / toimisto@hmlus.fi.

Kiitos tuestanne!

Hämeenlinnan Uimaseura