Lapset ja nuoret

Hämeenlinnan Uimaseuran lasten ryhmät muodostuvat lapsen tason mukaan, joissa kehityksen myötä siirrytään seuraavaan ryhmään. Kaikki ryhmät suorittanut lapsi osaa monipuolisesti erilaisia vesitaitoja, osaa uida eri uintilajeja sekä on suorittanut pohjoismaisen uimataito testin.

Ryhmät syksyllä 2022 / Hämeenlinna:

16krt kurssit (lauantai ja sunnuntai)
20.8.-11.12. (ei uinteja: vko 42 syysloma 17.-23.10.)

Ryhmät syksyllä 2022 / Lammi:
13 krt kurssit (lauantai)
3.9.-3.12. (ei uinteja: vko 42 syysloma 17.-23.10.)

Ryhmät alkavat ryhmän ilmoitettuun aikaan altaalla ja päättyvät ryhmän ilmoitettuun aikaan altaalla. Vanhemmat huolehtivat lapsen tuonnin altaalle ja hakevat lapset altaalta. Tarkemman infon saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla.

Ilmoittautumaan pääset alla olevien taulukoiden linkeistä.
Ilmoittautuminen avataan 16.6.

Sisaralennusta koskevat ohjeet löytyvät tästä linkistä.

Mikäli kaikki sopivat tasoryhmät ovat täynnä, voitte ilmoittautua varasijalle sähköpostitse kurssivastaava@hmlus.fi

Emme ota varasijoille ilmoittautumisia, mikäli saman tasoryhmän muissa ryhmissä on paikkoja vapaana.
Esim. sunnuntain klo 16.30 hait ovat täynnä, mutta sunnuntain klo 17.15 hait ryhmässä on vielä tilaa.