Lapset ja nuoret

Hämeenlinnan Uimaseuran lasten ryhmät muodostuvat lapsen tason mukaan, joissa kehityksen myötä siirrytään seuraavaan ryhmään. Kaikki ryhmät suorittanut lapsi osaa monipuolisesti erilaisia vesitaitoja, osaa uida eri uintilajeja sekä on suorittanut pohjoismaisen uimataito testin. Nuorille löytyy oma harrasteryhmä. Hämeenlinnassa lasten ja nuorten kurssit kestävät 16 kertaa ja Lammilla 13 kertaa.

Mobiiliversiossa (puhelimella ja tabletilla) ryhmien tarkemmat kuvaukset löydät oikean yläkulman valikosta ja tietokoneella vasemmasta sivupalkista.

Etsi ensin lapselle tai nuorelle sopiva ryhmä, jonka jälkeen etsi sopiva ajankohta ilmoittautumiset-sivun alta

Syksyn 2022 ryhmien aikataulut julkaistaan toukokuun loppuun mennessä tälle sivulle.