Kilpailuinfo

JHO Group -uinnit, Hämeenlinna 10.2.2024 - kilpailuinfo

Jälki-ilmoittautumiset

Jälki-ilmoittautumismaksu on kolminkertainen (30 €/startti). Jälki-ilmoittautumisaika päättyy 2 tuntia ennen kilpailujen alkua eli la 10.2. kello 9.00.

Peruutukset

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen kilpailujen alkua eli la 10.2. kello 9.00 mennessä.

Kilpailukanslia

on uimahallin aulassa, pääovesta tultaessa oikealla kahvion jälkeen ja on avoinna kilpailupäivänä kello 9 lähtien.

Ruokailu / hallin kahvio

Uimahallin kahviosta on mahdollista tilata keittolounas hintaan 7,90 € tai salaattiannos hintaan 7,50 €. Tilaukset ja tiedustelut viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailuja: hameenlinna@tgcafe.fi

Kahvio palvelee muutoinkin kilpailujen ajan. Ennakkoon tilattujen ruoka-annosten lisäksi saatavissa pientä makeaa ja suolaista syötävää sekä kahvia, teetä ja virvokkeita.

Valmentajakahvitus

Uimahallin katsomon takana sijaitsevan tilaussaunan tiloissa on kilpailujen aikana tarjolla valmentajille pientä suolaista ja makeaa syötävää, kahvia ja muita virvokkeita.

Sisäänpääsyrannekkeet jaetaan seuroille seurakuorissa kilpailukansliasta.

HUOM! rannekkeet tulee palauttaa kilpailujen jälkeen seuroittain kootusti kilpailukansliaan (kadonneesta rannekkeesta veloitetaan 50 euroa/kpl).

Verryttely alkaa kilpailualtaassa kello 9.45 ja päättyy kello 10.50.

Kilpailujen aikana verryttely on mahdollista ala-altaassa (ns. monitoimiallas). Hyppyallas ja lastenallas eivät ole uimareiden käytössä kilpailujen aikana!

Kokoontuminen starttiin tapahtuu ala-altaan (ns. monitoimiallas) luona. Uimareiden tulee olla paikalla hyvissä ajoin ennen omaa starttia, järjestelijät ohjaavat uimarit lähtöpaikalle.

Lähtölistat / tulokset löytyvät Livetimingista, lähtölistat myös tulostettuina seinällä kokoontumispaikalla.

Palkinnot

Jokaisen ikäsarjan kolme parasta palkitaan mitalilla. Palkintojenjaon aikataulu löytyy Livetimingista.

Ensiapu

Tarvitessasi ensiapua ota yhteyttä kilpailukansliaan.

Uimahallin liikuntasali ei ole uimareiden käytössä kilpailujen aikana.

Löytötavara

Kilpailujen aikana kadonneiden / halliin unohtuneiden tavaroiden perään voi kilpailujen jälkeen kysellä uimahallin kahviosta (03 621 2428). Kahvio säilyttää löytötavaroita seuraavaan tiistaihin asti, minkä jälkeen ne toimitetaan eteenpäin uimahallin käytäntöjen mukaisesti – ole siis nopea, jos jotain katosi!

Pysäköinti

Uimahallin pysäköintialue on käytettävissä kilpailutapahtuman aikana. Myös Hämeensaaren pysäköintialue Uimarintien varressa on käytettävissä.

Pysäköinti alueiden liikennemerkkien mukaisesti.

HUOM!

Uimahallin allas- ja pesutiloissa ei tule liikkua ulkojalkineissa, jotta sotkua ei pääsisi syntymään. Toivomme, että uimarit/seurat huolehtivat osaltaan myös pukeutumistilojen siisteydestä.

Pyydämme lisäksi huomioimaan, että erityisesti hallin pesutilojen lattiamateriaali on hyvin liukas - ethän juokse uimahallissa!

TERVETULOA KILPAILEMAAN HÄMEENLINNAAN!

HäUS:n kilpailuorganisaatio